Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Vaga


Nedeljni horoskop | Od 13.08.2018 - 19.08.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Generalno gledano – u ovoj ste nedelji u skladu I miru sami sa sobom. To ne znači da je u partnerskim odnosima sve savršeno, ali kakva god da je situacija, vi sada na neki lakši način gledate na nju, možete da se uskladite I prilagodite voljenoj osobi. Ili pak – da nađete sebi drugu zanimaciju koja će vam skrenuti misli sa nekih negativnosti. Bitno je da vas loše stvari u ovoj nedelji ne dotiču, čak iako ih bude. Ukoliko ste slobodni, moguće je da se probudila kod vas zainteresovanost za osobu koju ste u nekom prethodnom periodu upoznali preko poslovnog segmenta. Za sada je to samo flert, zanimljiva komunikacija, ali postoji šansa da se ovo vremenom pretvori I u konkretniju priču.

Posao

Iako niste nezadovoljni svojim poslovnim statusom I situacijom u ovom segmentu, ipak ste u razmišljanjima na koji način nastaviti dalje. Neke stvari vas muče I jasno vam je da ćete pre ili kasnije morati da im se posvetite I rešite ih. U ovom trenutku zaista nije vreme za realizaciju novih poslova ili ideja, ali jeste dobar trenutak da obnovite veze I kontakte sa ljudima koji bi vam mogli biti bitni na dalje. Takođe – budite više posvećeni obavezama na dnevnoj bazi, suviše olako se odnosite prema njima.

Novac

Malo vas brine sve ono što se vezuje za finansijski segment, iako ne stojite loše. No, neka prethodna loša iskustva su vam donela dozu opreza, pa sada razmišljate unapred.

Zdravlje

Zdravstveno stanje se poboljšava, bilo da ste stariji ili mlađi pripadnik znaka. Gledajte da se posvetite što više sebi – da se odmarate I spavate dovoljno.

Hrana

Vrlo ćete voditi računa o svom načinu ishrane, a ukoliko ste na nekom režimu dijete – to vam neće ni malo teško pasti, jer ćete jako brzo videti rezultate. Vaša slaba su tačka – slatkiši I povremeno zaista ne možete da odolite ukusnim kolačićima ili parčetu torte. Neka to bude vaš slatki, povremeni greh…

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter