Nedeljni horoskop Vaga


Nedeljni horoskop | Od 10.08.2020 - 16.08.2020


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Kao i ostali kardinalni znaci i Vage su u nepovoljnom periodu po mnogim pitanjima, a nekako ta vaša emotivna stabilnost ipak uvek izbija na prvo mesto. Vaša vladarka je trenutno u znaku Raka koji vam nije srodan i koji vam donosi pojačanu emotivnost i osetljivost sa kojom se vi baš i ne snalazite najbolje. Ako ništa drugo, trenutno se ne vide neki žestoki lomovi i problemi u partnerstvima. Prijatelji vas čupaju i donose vam osmeh na lice i opuštenost. Budite što više sa njima. Slobodne Vage – što više se okrenite ka zabavi a što manje okupirajte svoj mozak, misli i srce prošlošću i neispunjenim emotivnim očekivanjima.

Posao

Nedelja je odlična za posao. Naravno, to ni malo ne znači da je lagana i opuštena ali ipak ćete vi plivati u njoj poprilično dobro. Lakše ćete obavljati poslove, lakše ćete se boriti sa situacijama koje vam dolaze. Jeste da se osećate kao da niste na svom maksimumu i da vam fali energije za sve, ali mora se priznati da će ovaj period ipak doneti pomake i povoljnosti po vas. Postoji prostor i za nove poslovne šanse koje bi trebalo iskoristiti, pa čak i ako ste svesni da će to znatno povećati vaše obaveze.

Novac

Novca će biti.

Zdravlje

Vi ste nekako „na pola“, pa samim tim postoji prostor za sitne zdravstvene začkoljice.

Hrana

Vage će preterivati i tu nema šta posebno da se priča. Ako želite da održite svoju vitku liniju, moraćete mnogo da se krećete i budete aktivni. U suprotnom – kilogrami će se samo lepiti za vas. Videćete I sami – imate periode kada zaboravljate na hranu u potpunosti….i one druge, kada čistite sve pred sobom.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.