Nedeljni horoskop Vaga


Nedeljni horoskop | Od 29.05.2023 - 04.06.2023


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Dok Venera, vaša vladarka ne izađe iz znaka Raka – a to će se dogoditi ne u ovoj, nego u narednoj nedelji – imaćete problem sa preosetljivošću, osećanja će vam upravljati postupcima. Partner nosi drugačiju energiju – strasnu, živu, aktivnu – i možda bi bolje bilo prepustiti se akcijama sa njim, umesto biti u stalnim unutrašnjim preispitivanjima, previranjima i nemirima. Slobodne Vage – novih osoba ima oko vas, a i vaš društveni život je sada prilično živ i bogat. Ima osoba koje bi želele da flertuju sa vama i osvoje vas. Nemojte se okretati i gledati unazad, prošlost više nema mesta u vašem životu.

Posao

Poslovno, ovo je više nego aktivan period za vas. Što bi se reklo – razapeće vas obaveze na sto strana odjednom. Koliko god da ćete biti opterećeni i okupirani – sve ovo će vam negde prijati jer ćete videti da rezultati dolaze i da su bolji od onog što ste očekivali. Spremite se na sedmicu sa puno promena u poslednjem trenuku, sa puno novih informacija, sa puno kontakata, sastanaka, dogovora. Na sedmicu u kojoj ćete prionuti i na rešavanje papiroloških i administrativnih pitanja. Finansije su sada solidne.

Novac

Zdravlje

Osetljivi ste, malo nenaspavani, često umorni. Odmarajte, šetajte, hranite se zdravije.

Hrana

To što imate sklonost da se opustite po pitanjima ishrane, može vam doneti stomačne tegobe. Zato umanjite meso, mesne prerađevine, mlečne proizvode – sve po malkice. I mnogo povrća.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter