Nedeljni horoskop Vaga


Nedeljni horoskop | Od 10.06.2019 - 16.06.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Pokušaji da poboljšate komunikaciju sa voljenom osobom ili da bacite akcenat na pitanja koja su vama važna – verovatno će ostati bez nekih spektakularnih rezultata. Uložićete mnogo truda a dobićete sitnice, ništa drugo. Zato je bolje ostaviti sve to za neki drugi period i pokušati da se prilagodite voljenoj osobi, mada će ona biti prilično zahtevna u ovom periodu i ovo će biti zahtevan zadatak za vas. Slobodni pripadnici ovog znaka – oni koji vas „startuju“ u ovoj nedelji su ili zauzeti ili ste svesni da samo pričaju u prazno i da vi tu nemate šta da tražite. Ukoliko vam je zanimljivo da flertujete i ne očekujete ništa više od toga, onda – samo napred! Za tako nešto je ova sedmica dušu dala....

Posao

Preuzeli ste neke prilično zahtevne obaveze na sebe i vrlo teško ćete se iskoprcati iz svega ovoga. Verovatno ćete kasniti, pa je moguće i da vas saradnici ili nadređeni iskritikuju ili vam prebace. S druge strane, dobićete važne informacije za koje vam u prvom trenutku neće biti jasno da li su istinite ili ne. Vrlo brzo će se pokazati da li imate pravih razloga za optimizam po ovom pitanju. Moguće je da ćete u ovoj sedmici imati neplanirana, višestruka kraća poslovna putovanja.

Novac

Niste u prilici da se opustite sa novčanim izdacima, ali vi to svejedno radite.

Zdravlje

Ponovljene prehlade, alergije koje se vraćaju iznova i iznova.

Hrana

Neki put su najjednostavniji recepti ujedno i najzdraviji. Pomešate omiljeno sveže povrće, i napravite salatu koja će biti rapsodija boja i ukusa. Uživate i u izgledu, ali i u ukusu hrane. Da se zasladite – sveže voće ili voćna salata. I makar jednom nedeljno – riba.

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.