Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Vaga


Nedeljni horoskop | Od 11. do 17. decembra 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Mesec koji je početkom ove sedmice u vašem znaku, doneće vam promenljiva raspoloženja, pa samim tim i velike oscilacije po pitanju apetita i ishrane. Kada vam dođe „žuta minuta“ i kada biste „pojeli sve kolačiće“, pokušajte da se uzdržite...

Ljubav

Vaša vladarka Venera se tokom ove sedmice susreće sa retrogradnim Merkurom u polju koje vlada komunikacijom, kratkim putovanjima, komšilukom, seminarima, saobraćajem. Nemojte da se iznenadite ukoliko budete „naletali“ na bivše emotivne partnere ili na osobe koje poznajete od ranije. Prošlost će se javljati u svim oblicima i na sve moguće načine, pa se pripremite za susret sa njom. Može vam biti smešno koliko vas opseda ono što je bilo ranije.....Čak i novi ljudi u vašem životu mogu vas jako podsećati izgledom ili ponašanjem na nekoga „od pre“. Ovo je aktuelno i za slobodne i za zauzete pripadnike ovog znaka, s tim što zauzeti sada mogu obnoviti priču ili komunikaciju sa eks ljubavnikom.

Posao

I u poslu će biti aktuelno i podržano samo ono što ste već pokrenuli, samo oni dogovori koje ste već započeli, projekti i poslovi gde su veće aktivnosti već u procesu. To ne znači da ne trebate da tražite nove solucije i nove poslovne prilike, ali sa bilo kakvim većim i ozbiljnijim odlukama nemojte žuriti. Pogotovo nemojte potpisivati ništa na brzinu. Sada je pravi trenutak da obnovite komunikaciju sa bivšim poslovnim partnerima ili da postojeće podsetite na ono oko čega ste se dogovarali i planirali.

Novac

Vaše polje zarada je obogaćeno tranzitnim Marsom, koji i vlada ovim segmentom, pa očekujte u narednom periodu pojačanu naplatu potraživanja i veće sume u vašem novčaniku.

Zdravlje

Starije Vage mogu imati problem sa nesanicom, ali i variranjem krvnog pritiska. Kod mlađih – budite više u pokretu.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter