savet za dan: 26.02.2017.

"Karijeristi nemaju prijatelje_ oni imaju svoje ljude."

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Vodolija


Nedeljni horoskop | Od 27. februara do 5. marta 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Sada je pravi trenutak kada možete uvesti neke lepe, pozitivne promene i okrenuti se zdravijim životnim navikama. Više tečnosti, više čajeva i voćnih napitaka. Takođe, potrebna vam je kuvana, barena, blanširana hrana. Izbegavajte prženo i pohovano.

Ljubav

Od ljubavi ste vi digli ruke. Jasno vam je da ste u nekoj fazi kada se ne pojavljuju ozbiljne emotivne prilike I kada dobijate “na tacni” samo ono što je neobavezno, nesigurno, što vuče na povremene seksualne kontakte. Pa dobro, šta sad….ili se sklanjajte ako vam nije do toga, ili uletite u jednu takvu priču I makar “razmrdajte” svakodnevicu koja već postaje bljutava I bez ikakvih dešavanja. Samo nemojte da vas previše povuku strasti pa da se zaljubljujete….U vašim emotivnim relacijama nikakvih problema nema. Pošto vi niste navikli da sve ide kako treba, moraćete da pronađete način da napravite neku situaciju koja će I vas I voljenu osobu izbaciti iz takta. Možda ćete malo flertovati….a možda ćete optužiti partnera da nije iskren prema vama…

Posao

Poslednjeg dana protekle sedmice imali ste pomračenje Sunca I mlad Mesec u polju posla I novca. Vodolije ulaze u jedan duži vremenski period koji će doneti velike promene u ovom segmentu. Što se ove sedmice tiče, od prvog dana krećete burno u dešavanja. Tenzija je velika, vi ste pritisnuti sa svih strana, ali mora se priznati da uspevate da uhvatite korak sa situacijama koje vam se nameću. Sa svih strana pozivi, zatrpani ste mailovima i porukama, a telefon nećete ispuštati iz ruku. Burno, ali produktivno!

Novac

Red gubitaka, red dobitaka, mada se mora priznati da su prilivi mnogo jači nego inače. U suštini – uspevate da držite glavu iznad površine.

Zdravlje

Više povedite računa o ishrani, jer vam je stomačni deo prilično osetljiv. Kod starijih pripadnika znaka moguće su prehlade, ali prolaznog tipa.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni