Nedeljni horoskop Vodolija


Nedeljni horoskop | Od 18.11.2019 - 15.11.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Pojedine Vodolije ce ubrzo poceti da razmišljaju o velikim životnim promenama, a nije iskljuceno da kroz izvesno vremedobijate mnoge ponude i na polju posla i polju ljubavi. Nema razloga za strahovanje, u uzlaznoj ste liniji. Vecini iz ovog znaka predstoji mnogo radosti u polju ljubavi. Ako ste slobodni ovih dana ocekuju vas nekoliko uzbudljivih i romanticnih susreta sa osobom koja je baš ono što vi vec dugo tražite. Za divno cudo necete mnogo oklevati.To ce biti pametan potez jer ce vrlo brzo uvideti da je ljubomora neosnovana i plod dosade i neuroicne usmerenosti na partnera. Savet im je da se okrenu sebi i kreativno ispune slobodno vreme kojeg imaju dosta.

Posao

Smireniji budite i lakše cete pregurati još malo od ovog lošeg perioda. Morate biti takticni ako mislite sebi dobro. Odnosi sa kolegama nisu dobri. Ljubomora se vec odavno prisutna, a i vi ste toga i te kako svesni. Privlace vas daljine i odlazak iz postojece situacije. Verovali ili ne, to vami zvezde spremaju. Valjda ste naucili neku lekciju u meduvremenu. Prijace vam podrška nekog od saradnika ili nadredenih.

Novac

Novac može doci preko drugih ili preko nekih dodatnih poslova. Pazite da sve bude legalno.

Zdravlje

Problemi sa ledima. Unutrašnji organi su napeti. Idite kod lekara.,

Hrana

Pokušajte da ishranu bazirate na piletini, ribi i povrcu. To je za vas eliksir zdravlja. Pražnjenje creva potpomognite laganijom varijantom i kombinacijom vaših omiljenih namernica.

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.