Nedeljni horoskop Vodolija


Nedeljni horoskop | Od 17.01.2022 - 23.01.2022


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Opterećenost obavezama, okupiranost umorom i nezadovoljstvom, brigama – hronično su stanje kod zauzetih Vodolija. Odnos sa partnerom sada i nije toliko bitna stavka, tu ste i vrtite se u krug – malo dobro, malo ne. Ulazak Sunca koje vlada partnerstvima u vaš znak od polovine nedelje daće vam više potrebe i volje da se bavite partnerskim pitanjima. A možda vas i pokrene kao par, sa više zajedničkih trenutaka i prilika za opuštanje. Slobodne Vodolije – idete napred korak po korak, vukući ogroooooman teret prošlosti za sobom. I tog balasta ne možete da se rešite. On je konstantno tu da vas podseća.

Posao

Posla je preko glave a nervoza je posebno prisutna u prvoj polovini nedelje. Em vi tada niste u nekom bajnom raspoloženju, em vam mozak ne radi punim kapacitetom – pa je itekako moguće i da sami sebe sapletete više puta. Na stranu to što će vas i okolnosti i kolege saplitati punom parom. Kad se iščupate iz ovih dana, slede vam jednostavniji – oni u kojima ste napravili organizaciju, u kojima se držite prioriteta i u kojima ipak sve funkcioniše na mirniji način. Novac – dolazi. Troškovi – Boga mi, dolaze i oni. I to lepo.

Novac

Zdravlje

Ako nemate neki fizički problem, onda nemate energije i volje. Hronični umor i tela i duha.

Hrana

Pun Mesec u polju koje se vezuje za navike zaista govori o tome da je krajnje vreme da menjate nešto. A bilo bi fino da u ta „menjanja“ uvrstite i način ishrane. Jedete bez ikakvog reda i smisla – ili previše ili premalo ili pak – nezdravo.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter