Nedeljni horoskop Vodolija


Nedeljni horoskop | Od 14.06.2021 - 20.06.2021


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Mars je pred kraj prethodne nedelje ušao u vaše polje partnerstava. E sad, taj Mars predstavlja akciju pa će u najboljem slučaju u ovoj nedelji vaše dražesno biće biti inicijator za neka lepa I fina dešavanja između vas dvoje. No, taj isti Mars će u narednom periodu pokazati I neko drugačije lice ali do tada – uživajte. Slobodne Vodolije – retrogradni Saturn u vašem znaku vas vraća unazad, retrogradni Merkur kao vladar polja ljubavi takođe. No, u vašem slučaju – paralelno sa prošlošću I nove osobe počinju da “iskaču”. E sad, šta će biti na kraju balade, prošlost ili nešto novo – to nam ostaje da vidimo.

Posao

Neke ideje ili ponude koje ste propustili ili odbacili iz bilo kog razloga – ponovo dolaze na dnevni red. Preispitaćete svoje stavove I odluke I više nego izvesno – odlučiti se da pokušate sa nečim što vam je već ranije nuđeno, što nije ni malo loša ideja. Vaš poslovni sektor je bogat dešavanjima I javiće se I nove poslovne šanse – naročito za one Vodolije koje imaju sopstvene biznise. Neko od saradnika se trudi da vas pokrene u pravcu novog I zanimljivog posla koji bi mogao biti isplativ za vas.

Novac

Ovde je uglavnom situacija korektna.

Zdravlje

Nešto više pažnje obratite na ishranu, ostalo je u redu.

Hrana

Izuzetno bi vam prijala riba, nebitno da li je rečna ili morska – sve zavisi od toga šta više volite. I da li volite uopšte – što I jeste najveći problem. Pored ovoga, valjalo bi konzumirati namirnice sa više gvožđa – zeleno lisnato povrće, cveklu, džigericu, paradajz.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.