Nedeljni horoskop Vodolija


Nedeljni horoskop | Od 02.08.2021 - 08.08.2021


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Drage Vodolije – prihvatite ili nemojte – isto vam se hvata – da je situacija u emotivnim partnerstvima sada takva kakva je. Napeta, komplikovana, zahtevna. Ukoliko želite da sačuvate svoj odnos – pokušajte da razumete drago vam biće, a bilo bi baš fino da i druga strana pokuša da razume vas. Ukoliko ne želite, nemate volje niti živaca za razumevanje i prilagođavanje – a vi se onda distancirajte, hladite, tvrdoglavite, prekidajte ako vam je to volja. Slobodne Vodolije – tek tu i tamo po koji bljesak zanimljivih dešavanja. Ako je za utehu – pri kraju ste lošeg perioda kada je ljubav u pitanju. Brzo ćete se pokrenuti.

Posao

Red dobrih poslovnih situacija, poteza, benefita. Red statičnosti, zakočenosti, težine. Ni jedan ni drugi red ne mogu da vas mimoiđu u ovoj nedelji. Ovaj prvi koristite, a kod ovog drugog – imajte strpljenja i izgurajte, maksimalno odgovorno i prema svom poslu i prema onima sa kojima sarađujete. Dolazite u kontakt sa vrlo važnim osobama – ne znači da će ti kontakti biti lagani i slatki, ali nemojte da se bazirate na onome što je SADA, već gledajte unapred – jer će vam u budućnosti ove osobe jako značiti.

Novac

Poboljšanje na polju finansija, naročito kod privatnika i onih koji rade u sektoru usluga.

Zdravlje

Nervoza. Krećite se više. Oni koji boluju od hroničnih bolesti mogu imati pojačane tegobe.

Hrana

Sve mlečne proizvode zaobiđite. Neka se vaša ishrana bazira na voću I povrću, na žitaricama, orašastim plodovima, medu. Mesne prerađevine takođe izbacite, a meso pripremajte na roštilju ili grilovano, sa minimalno ulja.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.