savet za dan: 28.05.2017.

"Oni koji se penju stepenicama uspeha nikad se ne žale da su ostali bez daha."

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Vodolija


Nedeljni horoskop | Od 29. maja do 4. juna 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Iako vam se čini da je vaša energija neiscrpna, definitivno nije tako. Ove sedmice biste trebali već da krenete da se pripremate za naredni period, kada energije možda neće biti u tolikoj količini kao sada. Konzumirajte meso, jaja, velike količine svežeg povrća. Od voća – za vas su trenutno najbolji citrusi, najpre – limun.

Ljubav

Ako ste sami, i ako i posle ove nedelje ostanete sami, onda ništa ne radite kako treba. Šalim se, naravno, ali gledajte ovo sad – Venera, planeta ljubavi, u konjukciji je sa jednim vašim vladarom, Uranom u polju pokreta, dešavanja, živosti. Takođe, u trigonskom aspektu je sa drugim vašim vladrom, Uranom, u polju prijatelja, društvenih mreža, izlazaka. U isto vreme u polju ljubavi vam je Mars u sekstilu sa Venerom i Uranom i kao „višnjica na tortu“ – tu je i Sunce. Pa šta hoćete više? Samo je potrebno da se pokrenete, sve ostalo će se desiti samo od sebe. Ako i ove nedelje „omanete“ i ne iskoristite svoje prilike... e onda ćete čekati, i čekati, i čekati... pa vi sad vidite šta ćete i kako ćete. U vašim emotivnim relacijama – devedeset i pet posto sve je u redu. Da je više od toga, to već ne bi bilo normalno. Zato vi, blago meni, uživajte sa svojim voljenim bićem... i to je to.

Posao

Još u prvim danima ove sedmice bi valjalo biti fin i oprezan kada su odnosi sa nadređenima i autoritetima u pitanju. Ništa posebno, čisto da razmislite pre nego što nešto kažete. Sve ostalo vam ide na ruku i to u mnogo većoj meri nego što mislite. Biće novih prilika, biće novih poslovnih ponuda, neki od vas će rešiti da se okušaju u nečemu što nisu radili do sada. Neki od vas će krenuti i sa paralelnim poslom. U principu – posao vas hoće, ponude vas hoće, promene vas hoće. Sve je pozitivno i dobro.

Novac

Hajde da kažemo da ćete tokom ove sedmice biti štedljiviji i da ćete moći da obuzdate svoje impulse za kupovinom svega i svačega. Čak ćete i troškove svestni na neku razumnu meru. Prilivi će biti dobri, i tu nema šta posebno da se priča.

Zdravlje

Samo nešto više odmora, više spavanja, više relaksacije – sve ostalo u zdravstvenom segmentu.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni