Nedeljni horoskop Vodolija


Nedeljni horoskop | Od 04.07.2022 - 10.07.2022


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Venera u vašem polju ljubavi i zabave „radi“ – donosi vam opuštene kontakte, komunikaciju, više izlazaka, druženja – i sve je to lepo i slatko i može vam doneti osmeh na lice. No, vladar polja ljubavi je ušao u znak Raka što govori o tome da vama nije potrebna samo priča i flert – vi žudite za istinskom i iskrenom emocijom, za pripadanjem – a na to ćete morati malo da sačekate. Dok se ne otvore prave prilike, igrajte se – bilo da se igrate sa novim ili starim osobama. Zauzete Vodolije – odnos sa voljenom osobom je promenljiv ovih dana. Pokušajte da više bacite fokus na opuštanje, uživanje, strast.

Posao

Sunce i Merkur u polju poslovne svakodnevice, obaveza i odnosa sa kolegama – svakako će vam doneti da radite. I da zaradite, ali to što zaradite otići će očas posla. Novac će vam dolaziti, ali samo kroz prste prolaziti. A tih obaveza će biti poprilično. Trend „radim, glavu ne dižem“ nastavlja se i dalje i biće vam potrebna sva vaša fokusiranost i organizacija da biste sve uspešno priveli kraju. Budite spremni na promene i na prilagođavanja, koliko god vam to ne bilo milo. Neke informacije će vas iznervirati.

Novac

Zdravlje

Stomak i grlo su osetljivi. Variranje pritiska kod starijih Vodolija.

Hrana

Na dobrom ste putu da regulišete svoju ishranu, ali vam se još uvek potkradaju „grehovi“ i to naročito u obliku svih vrsta slatkih izazova. Kada vidite palačinke, kolače, sladoled, čokoladu – teško odolite.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter