Nedeljni horoskop Vodolija


Nedeljni horoskop | Od 21.09.2020 - 27.09.2020


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

To šta se dešava u vašoj glavi, kakve bure i oluje – to samo vi znate. Evidentno je da je tu mnogo strahova, nedoumica, nesigurnosti, preispitivanja i sebe i druge strane i celokupnog odnosa. Partner svojim rečima i postupcima dodatno doprinosi da se taj mentalni segment još više uzburkava i talasa. Budi vam strahove, budi nesigurnost, budi ljubomoru. No, to se sve dešava iznutra, a šta je spolja? Pa, spolja se vas dvoje smeškate jedno drugom i pravite se da je sve u redu. Slobodne Vodolije – čekate nešto, pratite, odmeravate, tražite trenutak za dejstvo….ili se nadate da će druga strana povući potez.

Posao

Sve što radite radićete sa težinom i preskačući prepreke koje nemilosrdno istrčavaju svakog trenutka na vaš put. Prepreke kroz ljude, kroz okolnosti, kroz papirološke probleme, kroz probleme sa tehnikom i u dogovorima. No, oni oko vas to neće videti (osim možda u retkim trenucima kad vam maska spadne sa lica i kada puknete kao licna), videće samo nasmejano lice, aktivnu i ažurnu osobu koja svoj posao obavlja savršeno. To „licnasto pucanje“ probajte da preskočite, ne trebaju vam rasprave….

Novac

Finansijski prilivi se poboljšavaju, ali paralelno – troškovi se povećavaju….

Zdravlje

Mutan period za vas. Pojačan stres, meteoropatske reakcije, anksioznos

Hrana

Teško ćete tokom ove nedelje odolevati iskušenjima kada je hrana u pitanju. Ili ćete pak varirati – jedan dan ćete uspeti da održite režim ishrane koji ste započeli, da bi već sledećeg navalili na omiljenu klopu. Promenljivo, nema šta…

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.