Nedeljni horoskop Vodolija


Nedeljni horoskop | Od 27.03.2023 - 02.04.2023


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Osećanja će od ovog perioda preuzeti primat u vašim emotivnim relacijama. I bar za sada – to će funkcionisati dobro. Bliskost će se više probuditi između partnera i vas, oboje ćete postati sentimentalniji i osetljiviji. S druge strane – komunikacija će vam se poboljšati jer ćete težiti tome da se uklopite i podržite jedno drugo. Do kada će ova lepota trajati – to ćemo tek da vidimo. Što se tiče slobodnih – ovo je vreme kada se mogu probuditi i pokrenuti i stare i nove priče. Vi stojite između prošlosti i budućnosti i oba puta su vam otvorena. Pustite da vas emocije povedu tamo gde je vaše mesto.

Posao

Ulazak Marsa u polje koje se vezuje za poslovnu svakodnevicu „obećava“ nervozan, užurban, aktivan i napet period u skoro naredna dva meseca. No, bar u ovoj nedelji – sve će funkcionisati baš kako treba. Da, pojačan pritisak na vas će postojati, postojaće i povremena napetost koja proizilazi iz žurbe i pokušaja da sve organizujete na pravi način – ali vaš trud definitivno neće biti uzaludan i doneće vam sređivanje svega što izađe pred vas. Po pitanju finansija – trenutno je ovde dosta stabilno.

Novac

Zdravlje

Dobro ste, ali vođenje računa i oprez po pitanjima zdravlja mora postojati.

Hrana

Vodolije su u periodu kada sređuju navike, pa i one koje se vezuju za ishranu. Dobar je trenutak za početak dijete, za početak novog režima ishrane, za promene koje vam donose da se osećate dobro.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter