Nedeljni horoskop Vodolija


Nedeljni horoskop | Od 29.05.2019 - 26.05.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Vi verovatno smatrate da radite baš sve kako treba i da ne pritiskate niti nervirate partnera na bilo koji način.....Bojim se da se vaše voljeno biće baš i ne bi složilo sa ovim vašim konstatacijama, već da bi pre reklo da ste nervozni i da samo ili zvocate ili provocirate rasprave. Period je takav da morate biti pažljivi i odmereni kada je komunikacija sa partnerom u pitanju da ne biste bez ikakvog pravog razloga doveli do tenzije. Ukoliko ste sami – preko poslovnog segmenta vas neko čačka non stop i ne ostavlja vas na miru. U nekim momentima vam je ovo simpatično, u drugim – samo vas nervira. Neko, ko je u vašoj blizini za sada krije zainteresovanost za vas, ali će se možda već za vikend „otvoriti“....

Posao

Ukoliko biste mogli da se klonirate tokom ove sedmice, to bi bilo odlično.....U suprotnom – ja zaista ne znam kako ćete vi izaći na kraj sa obavezama koje već imate....ali i sa onima koje non stop prihvatate i tovarite sebi na vrat. Mars u vašem polju poslovne svakodnevice upozorava da se previše trošite i fizički i mentalno i da je potrebno da povučete ručnu kočnicu na vreme. Ne zatrpavajte se, svoju finansijsku situaciju ne možete rešiti preko noći....

Novac

Pokušajte da ne razbacujete novac koji ste teško zaradili.

Zdravlje

Umor, iscrpljenost.

Hrana

Ishranu prilagodite trenutnom energetskom trošenju. Ukoliko ste fizički aktivni možete birati kaloričniju hranu, ali ukoliko ste statični što je već više moguće – vaši obroci bi ipak trebali da budu lagani sa manje mesa i mesnih prerađevina, a više povrća.

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.