Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Vodolija


Nedeljni horoskop | Od 15.01.2018 - 21.01.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Ove sedmice Venera i Sunce prelaze u vaš znak i polje ličnosti, što će kod onih koji su zauzeti konačno staviti tačku na neke nesuglasice koje su bile posebno aktivirane u proteklih par nedelja. Sada je vreme da ispravite propuste, da poboljšate komunikaciju i osvežite odnos sa voljenom osobom. Doduše, i partner će biti spreman da vam posveti više pažnje, pa bi naročito drugi deo nedelje mogao biti ispunjen nekim zanimljivim zajedničkim aktivnostima. Što se tiče onih koji su slobodni, ako se do sada niste zaljubili i upoznali osobu koja vas zanima, to će se dogoditi od ovog perioda. Sa Venerom i Suncem koji vas podržavaju, prosto ćete zračiti i privlačiti poglede suprotnog pola. Uživajte u danima svoje vladavine!

Posao

Još uvek je vaše polje tajni i podsvesti jako naglašeno, što prvenstveno baca akcenat na moguće dogovore koje ćete želeti da obavite sa potencijalnim partnerima daleko od radoznalih očiju. Neki od ovih pregovora mogu uroditi plodom već tokom ovog perioda i doneti vam prilično jaku poslovnu saradnju. Od ove ste sedmice vrlo „traženi“ – mnogi će želeti da stupe u kontakt sa vama i novi poslovi će vam se otvarati bez velikih problema. Koristite ovaj period, jer sreća je na vašoj strani.

Novac

Posle jednog kratkotrajnog perioda u kojem ste imali problema sa prilivima, situacija se normalizuje. Ulazite u dane koji će biti prilično profitabilni.

Zdravlje

Još uvek ste prilično osetljivi, što će jednim delom krenuti da se popravlja od drugog dela nedelje. Ipak, postoji potreba da ojačate imunitet.

Hrana

Trebali bi da se trudite da vaša ishrana bude umerena, da svakom obroku posvetite dovoljno pažnje i odvojite vreme da jedete „na miru“. Takođe, potrebno vam je više vitamina, koje možete pronaći u svežem voću – naročito jabukama i pomorandžama.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter