Nedeljni horoskop Vodolija


Nedeljni horoskop | Od 06.11.2021 - 12.12.2021


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Onako, šareno. Red malo suvljih kora, pa red fila. Ali dovoljno da se to parče torte smaže – možda ne u slast, ali da se zadovolji potreba za šećerom – da. Sa dražesnim vam bićem će vam čas biti skroz ok i lepo, čas će vas umarati svojim problemima i dramskim predstavama. U suštini, možda vi niste povremeno umorni zbog partnera već zbog previše obaveza koje su vam u ovom periodu nametnute. Da ste vi u boljoj energiji – lakše biste prolazili kroz ovaj period. Slobodne Vodolije – preko prijatelja, izlazaka, društvenih mreža, ali i na neke čudne i neobične načine – dolaze vam zanimljivi kontakti.

Posao

Znate, kad tamo negde krajem decembra Jupiter uđe u vaše polje finansija i razmaše se u periodu do proleća– svo ovo natezanje, trud i trošenje ogromne količine energije – imaće smisla. Tada ćete videti prave, opipljive, materijalno – finansijske rezultate. I tada će neko reći da vas je potrefilo čudo. A vi to čudo upravo stvarate – borite se sa sobom, sa poslovnim okolnostima, sa saradnicima, ulažete energiju u posao i trudite se. Stići će i neke fine informacije do vas u ovoj sedmici. Obradovaće vas.

Novac

Zdravlje

Ishrana – treba menjati nešto. Potencijalni problemi sa respiratornim infekcijama.

Hrana

Malčice ste uveli sebe u red po pitanju ishrane, ali to je tek početak. Morate vi oho-ho da radite na ovom segmentu da biste se vratili u normalno funkcionisanje. Nemojte mnogo da eksperimentišete sa začinima ali I sa namirnicama za koje niste sigurni da li su u roku trajanja….

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter