Nedeljni horoskop Vodolija


Nedeljni horoskop | Od 11.10.2021 - 17.10.2021


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

U ovu nedelju ulazite sa Saturnom u svom znaku koji je u direktnom hodu i istovremeno u odličnom aspektu sa Venerom koja predstavlja sama po sebi ljubav i uživanje, ali istovremeno predstavlja i komunikaciju sa osobom koju volite. U prevodu – pred vama su dani kada ćete se lakše i lepše povezivati sa partnerom i kada postoji šansa da rešite i neke nedoumice ili nesuglasice iz prošlosti. Ovo mogu biti dani za uživanje, pa neka bude tako. Slobodni – iako će ta prošlost još uvek biti jako aktuelna kod vas, od ove nedelje se otvara šansa i za nove kontakte emotivne prirode, preko prijatelja i društvenih mreža.

Posao

Sve ono što su Vodolije uložile u posao u prethodnim mesecima – sada bi trebalo da im se vrati i da rezultat, pa kako je ko sejao – tako će i žeti. Generalno gledano – ovo je dobar period, naročito za one koji sarađuju sa inostranstvom, ali daleko od toga da će i ostali ostati uskraćeni za benefite ove nedelje. To ne znači da neće biti nervoze i kašnjenja, jer hoće svakako – ali isto tako znači i da vam idu neke vrlo pozitivne prilike, dobre informacije i saradnje. A nećete biti nezadovoljni ni finansijskim segmentom.

Novac

Zdravlje

Promenljiva raspoloženja, oscilacije energije ali i imuniteta. Još uvek su vam osetljivi disajni putevi.

Hrana

U jednom danu – počistite sve ispred sebe i stalno ste gladni, stalno nešto grickate. U drugom – preskačete obroke I nemate apetit. Na taj vaš apetit mnogo utiču vaša raspoloženja I to koliko ste zadovoljni kompletnom svojom životnom situacijom.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter