savet za dan: 25.07.2017.

""Sreca se nalazi u svemu. Treba je samo znati izdvojiti." Konfucije "

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Vodolija


Nedeljni horoskop | Od 24. do 30. jula 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Da, verujem da ste u fenomenalnom raspoloženju, da se osećate odlično i da vam je super. Ipak, to ne znači da možete da živite od vazduha. Povremeno, makar povremeno sedite I jedite kao čovek, a ne trčeći I samo ono što vam padne pod ruku. Potrebno vam je više mesa, mlečnih proizvoda.

Ljubav

Venera iz vašeg polja ljubavi ove nedelje ulazi u sekstil sa suvladarem vašeg znaka, Uranom. Ako hoćete da vas ljubavne « munje i gromovi » pogode – pa eto, i to dolazi ! Sve će krenuti da se odvija neverovatnom brzinom, što će verovatno I za vas biti šok, obzirom da ste bili u nekom zastoju, blokadi, da ste mislili da nećete osvojiti osobu koju želite….I odjednom – bum! A kakve su ovo priče? Pa letnje ljubavi, naravno. Miks neobaveznog, prijateljstva, miks neočekivanog, neobičnog! Ma biće vam super, u to nemojte sumnjati ni trenutka! U vašim emotivnim vezama I bračnim zajednicama sve će biti divno I dobro ukoliko vi I partner “trošite” ogromnu količinu energije koja sada struji između vas dvoje. Ne, nemojte je trošiti na svađu, već na zajedničke izlaske, odlazak na letovanje, više druženja, gomilu podsticajnih aktivnosti – I naravno na seks. U tom slučaju – sve će funkcionisati savršeno.

Posao

U vašem polju ozbiljnih poslovnih partnerstava je rastući, mlad Mesec, Merkur, Mars I Sunce. Aktivnosti ćete imati koliko nećete. Sve ono što je vezano za posao krenuće neverovatnom brzinom, kroz toliku dinamiku I aktivnosti da ćete smatrati da je buran period koji ste ostavili iza sebe ništa u poređenju sa ovim što se dešava sada! Novi poslovni predlozi, nove šanse, nova partnerstva – ponude će bukvalno saplitati jedna drugu. Na sve ovo – kada se I stranci uključe u celu priču, pa nećete znati gde vam je glava. U prevodu – ovo je odličan period za vas, vreme kada gradite svoju poslovnu budućnost.

Novac

Budite uvereni – potrošićete sve što zaradite. Do poslednjeg cvonjka. Samo ćete proslediti novac dalje. I nećete žaliti zbog toga. Rešavate sve ono što je bilo u zastoju, dugovanju do sada. I osećate se dobro.

Zdravlje

Uglavnom odlično. Neke manje tegobe koje imate rešavajte, ne čekajte da postanu ozbiljne. Starije Vodolije neka više obrate pažnju ukoliko imaju tegoba sa srcem Ili pritiskom.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni