Nedeljni horoskop Vodolija


Nedeljni horoskop | Od 16.12.2019 - 22.12.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Hoće li se nešto zaista bitno i važno promeniti ili dogoditi u vašim emotivnim relacijama? Neće. No, i pored toga – vi ćete se osećati bolje, a samim tim – i situacija sa partnerom će krenuti uzlaznom putanjom. Možda ćete u ovim danima shvatiti da ste u stvari vi bili kočničar i da je vaše unutrašnje nezadovoljstvo i bilo uzrok dosadašnjem klimavom stanju vaše veze. No, šta bi bi – sada idemo na bolji način, jel tako? Slobodne Vodolije – Venera vas ljubi, Sunce i Merkur vam namiguju, a ako ćemo pravo – i Mars vas nešto merka. Prevod – privlačite emotivne prilike i neprilike. Uživajte, super vam je.

Posao

Vrlo ste aktivni, trudite se da budete ažurni sa obavezama koliko je to u vašoj moći, imate dobre ideje i istovremeno ste posvećeni poslu. Ako mislite da ovo nije recept za uspešne rezultate, ja ne znam šta da vam kažem....A da – i baš mnogo radite. Neka, radite – vi ulazite u fazu kada vaš rad treba da bude prepoznat na pravi način, kada je potrebno da proširite i svoj uticaj, ali i krug saradnika i poslovnih partnera. Pravite promene i uživate u procesu. Da, umorni ste – izborite se sa tim kako znate i umete.

Novac

Otići će vam više novca nego što ste planirali, ali šta sad. I to se dešava.

Zdravlje

Bolje ćete se osećati. Problemi sa snom i statičnost će ostati iza vas.

Hrana

Venera ulazi u vaš znak tokom ove sedmice pa će sve biti slađe, lepše, ukusnije. Malo ćete da njupate, a onda da se kajete što ste pojeli toliko. Da se utešite, smazaćete još nešto. I tako u krug. U stvari, ovo je vaša sedmica za hedonizam. I kad već znate da je tako – onda se opustite i uživajte.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.