Nedeljni horoskop Vodolija


Nedeljni horoskop | Od 10.05.2021 - 16.05.2021


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

I dalje postoji nerazumevanje, tvrdoglavost i neka forma isključivosti između partnera i vas. No,u ovoj nedelji je sa tim mnogo lakše izaći na kraj i konačno otpočeti prave priče, razgovore koji su vam oboma toliko potrebni. Samo je potrebno da neko od vas dvoje popusti i napravi prvi korak. Samo će taj jedan korak biti dovoljan da stvari počnu da se raspliću i pokreću. Izgleda mi da ste zaboravili na ljubav, vreme je da se podsetite, oboje. Slobodne Vodolije – u zanimljivim razgovorima koji su pokrenuti tokom prethodnog perioda, polako će početi da se uvlači i prava emotivna zainteresovanost. Flertujte, uživajte!

Posao

Iako će segment obaveza i pritiska na vas (pogotovo ako ste privatnik) biti i dalje dosta opterećujuć, ipak od ove nedelje ulazite u znatno bolju i opušteniju poslovnu fazu. Dogovori će vam ići savršeno od ruke, bićete traženi i vaše mišljenje i postupci će imati veliki uticaj i snagu. Šta god da želite da pokrenete, pokrećite sada, pregovarajte i gurajte – jer će poslovi i projekti sklopljeni u ovom periodu doneti veliku finansijsku korist i pratiti vas na duži rok. Stabilni ste i pored povremenih teškoća i nervoze.

Novac

Jupi! – došao vam Jupiter u polje zarada. Vreme je da se one pojačavaju.

Zdravlje

Uglavnom ste dobro, ali povremeno „klackate“ kada je u pitanju stomak i grlo.

Hrana

S jedne strane – vi ste se jako, jako pokrenuli. Dobili ste motiv i pokretačku energiju da pravite pozitivne zaokrete po pitanju ishrane. S druge strane pak – u svakom momentu statičnosti imaćete potrebu da konstantno grickate nešto. Zato, krećite se.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.