Nedeljni horoskop Vodolija


Nedeljni horoskop | Od 29.05.2023 - 04.06.2023


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Neadekvatna komunikacija, manjak zajedničkih trenutaka ili neki vid zahlađenja – sa kojim ste završili prethodnu nedelju, preneće se i u prve dane ove sedmice. Rešite odmah sve ono što „žulja“ jer vam ostatak nedelje donosi mnogo više pozitivne energije u partnerskim odnosima. Dobar je momenat za zajedničke aktivnosti, ali i za više strasti. Slobodne Vodolije – da će biti onih koji su zainteresovani za vas, biće. A izgleda da će biti i „prepoznavanja“ sa vaše strane – osoba sa kojima ćete se momentalno povezati i započeti intenzivnu komunikaciju. Izlasci, prijatelji, društvene mreže – su mesta noviteta.

Posao

Želite da menjate neke stvari, ali vas trenutno situacija drži i dozvoljava vam samo male pomake. Uskoro će doći do jačeg pokretanja ka promenama a u ovoj su nedelji mogući tek nagoveštaji onoga što dolazi. Funkcionisanje na dnevnoj bazi će biti pomalo zahtevno za vas, najpre iz razloga što će dosta toga remetiti vaše planove i moraćete da pravite izmene u hodu. Ljudi preko puta vas će vas jednim delom motivisati da date najbolje od sebe, jednim nervirati. Finansije su solidne i idu na bolje.

Novac

Zdravlje

Manje tegobe sa stomakom.

Hrana

Povremene stomačne tegobe posledica su neadekvatne ishrane u kojoj preovladava meso i mesne prerađevine a premalo je voća, povrća, biljnih vlakana. Promenite nešto da biste se osećali bolje.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter