Besplatan horoskop - pitanja i odgovori
Ljubav

Kada stiže prava ljubav u moj život?

Draga, strpljenje se uvek isplati na kraju. 2018. godina je izuzetno dobra i kvalitetna za vas.Upoznavanje emotivnog partnera u letnjem periodu, koji vam donosi mnogo ljubavi i srece u zivot. Sve najbolje! Veliki pozdrav!

17.11.2017.

Toma

Postovani,zanima me poslovna prognoza, trenutno sam ne zaposlen. Hvala!

Postovani Tomo, u narednom periodu imate velike sanse da se zaposlite.Pomoc vam stize od ljudi iz vaseg okruzenja. Ne odustajte! Sve najbolje!

17.11.2017.

Mihailo

Postovani,zanima me kad cu i hocu li pronaci srodnu dušu i osnovati porodicu.

Postovani Mihailo, 2018. god je idealna za pronalazenje partnera i osnivanje porodice. Malo se vise aktivirajte od marta meseca jer vam je cela godina blagonaklona. Jesen vam donosi veliko zadovoljstvo i uzivanje u ljubavi. Sve najbolje i srecno!

16.11.2017.

Ana

Postovani, zanima me da li imam buducnost sa osobom rodjenom 25.04.1982. Hvala unapred!

Draga Ana, vi ste spojeni jakom energijom i velikom strascu. Ponekad i to nije dobro jer covek sagori u sopstvenoj vatri.Mozete da imate dobru i jaku vezu ali po malo morate, poneke stvari "progledati kroz prste".Strpljenje je preduslov za trajnost. Srecno!

16.11.2017.

Milan

Interesuje me posao i finansije cekam sto prije odgovori.

Postovani Milane, polje posla i finansija otvaraju se za vas od marta sledece godine. Do tada dosta strpljenja i veliki preokreti 2018.god. Veliki pozdrav i srecno!

15.11.2017.

Srđan

Finansije i posao!

Postovani Srđane, 2018. će biti mnogo stabilnija poslovno i finansijski. Veliki pozitivni preokreti od aprila meseca.Iskoristite poslovne sanse i prepoznajte u pravo vreme. Sve najbolje i srecno!

15.11.2017.

Marijana

Molim Vas da mi odgovorite, vec sam Vam slala pitanje... Zanima me brak, da li ce biti i kada? Hvala!

Draga Marijana, Vi sa muskarcem za koga ste pitali imate karmicku vezu. Dosta ljubavi ali i otezanja. Pored toga vi licno imate porodicnu karmu koja vam dosta usporava stvari.Da bi veza opstala morate biti dosta tolerantni prema partneru. Sve najbolje! Pozdrav!

14.11.2017.

Vesna

Molim vas da u kratkim crtama opisete mog buduceg partnera. Hvala vam!

Draga Vesna, vas partner bice izuzetno sarmantan, duhovit muskarac, stariji od vas. Posao koji obavlja bice povezan sa putovanjima. Uzivajte u vezi! Sve najbolje!

14.11.2017.

Mila

Poštovani, interesuje me ljubav. Hvala najlepše, pozdrav!

Draga Mila, kada je ljubav u pitanju ovo nije najsrecniji period.Dobri aspekti vezani za emotivne veze pocinju od maja sledece godine i trajace do kraja 2018. god. U tom periodu dogodice vam se mnogo lepih stvari. Sve najbolje! Veliki pozdrav!

13.11.2017.

Ivana

Imam zdravstvenih problema, kada ce mi biti bolje i da li cu ove probleme imati celi zivot.Hvala!

Draga Ivana, vi ste jedna emotivna dusa koja sve probleme "zatrpava" u sebe.Mnogo stvari zavisi od vas, koliko sami zelite sebi da pomognete. Uz jacanje vollje, vracanje samopouzdanja i uz adekvatne terapije mnogo cete napredovati. Sve najbolje u zivotu i veliki pozdrav!

13.11.2017.


< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter