Dragana

Astrolog

"I onda kada pomislimo da svemu je kraj, Astrologija ima rešenja za nas. Volite sebe, tako ćete zavoleti druge i neko će voleti Vas."
Draganu kontaktirajte na broj telefona:
Pozovite
0906 200 600
(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)

Rođena sam u gradu Baru pod Rumijom. Okružen je prirodnim lepotama, gde su zajedno zagrljeni planine i more. Na krajnjem jugu Crne Gore, gde se nalazi najpoznatija i zakonom zaštićena Stara maslina, kojoj se životni vek proteže na čak više od 2000 godina, nalazi se i moj dom. Maslina, simbol ljubavi, mira i dobrote znala je sve tajne i životne priče kako meštana tako i turista koji su dolazili sa raznih strana sveta. Svi su joj se poveravali a ona je uvek ćutala. Još od malih nogu učena sam da volim, budem voljena i pomažem drugima.

U želji da potpuno spoznam sebe i osobe koje me okružuju, kao i mogućnost da proniknem u tajne drugih ljudi kako bih im mogla pomoći, počela sam da se bavim proučavanjem astrologije. Put u tajne misterije bio je i trnovit i dug. Prvo interesovanje pojavilo se davne 1993 godine, gde sam sama pronalazila literaturu i nalazila rešenja za sopstvene probleme. Nastankom interneta i online škole, pružila mi se mogućnost da upišem fakultet za astrološka istraživanja na Kepler Institutu, kod profesora Aleksandra Imsiragića, u Beogradu, kako bih usavršila svoje znanje.

Bavim se intenzivno Astrologijom od 2004 godine pohađajući razne kurseve, dok ću uskoro imati i diplomu sa Kepler Instituta. Uvek sam spremna da saslušam Vas i čujem Vaše probleme i da Vas usmerim na pravi put. Kod mene, nada nikada ne umire. Naučite da volite i bićete voljeni, jer ljubav je lek za sve. Poverite mi se i pronaćićemo rešenje, a ja ću kao Stara maslina doveka čuvati Vaše tajne. Pitajte sve što Vas interesuje o ljubavi, braku, odnosima, finansijama, zdravlju, poslu,… Nemojte gubiti nadu jer ćemo pronaći rešenje za sve a potom ćemo se zajednički radovati Vašoj sreći.

Vaš astrolog DraganaDraganine specijalnosti

 • Astrologija:

 • Karma:

 • Horarna astrologija:

 • Uporedni horoskop:

 • Ljubavni horoskop:

 • Posao i novac:

 • Zdravlje:

Draganini zanimljivi tekstovi

 • Venera u Raku

  Pre par dana “kraljica ljubavi” iz nestašnog, vragolastog i nemirnog Blizanca uplovila je u mirnu luku. Oberučke je prigrlila bitvu i čvrsto stisnula dok Raka. Tu će mirno plutati i narednih dana. Sve do 12. avgusta, Venera ce talasati mirnim morem.

  ...

   pročitajte ceo tekst »»Datum objave: 31.07.2014.

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter