Dragica

Astrolog i numerolog

"Sa velikim poštovanjem i poverenjem u astrologiju želim i Vama da pomognem."
Dragicu kontaktirajte na broj telefona:
Pozovite
0906 200 600
(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)

Astrologija Vas vodi kroz život, otvara Vam vidike i pokazuje kako da nastavite dalje. Ukazuje Vam na Vaše mogućnosti i gde su Vam ograničenja, kada i na koji način da delujete. Astrolog Dragica će pomoći i Vama da verujete u astrologiju i da u njoj potražite odgovore na pitanja koja Vas muče, bilo da su u pitanju ljubav, posao ili zdravlje.

Dragica je astrolog sa višegodišnjim iskustvom konsultanta za natalnu astrologiju, uporednu ljubavnu analizu i prognoze događaja koji slede. Iskustvo kroz rad sa klijentima joj je pokazalo tačnost i preciznost astrologije.

Osim astrologije, Dragica voli da putuje i upoznaje različite ljude i njihove kulture. Pomoći će i Vama da verujete u astrologiju i da u njoj potražite odgovore na pitanja koja Vas muče.


Dragicine specijalnosti

 • Astrologija:

 • Karma:

 • Uporedni horoskop:

 • Sve o ljubavi:

 • Posao i novac:

 • Zdravlje:

Dragicini zanimljivi tekstovi

 • Nov način računanja uporednih numeroloških horoskopa

  Sabiranjem svih brojeva u datumima rođenja obe osobe dobijamo dvocifren broj, od tog broja se oduzima 22 sve dok mozemo da ga oduzimamo. Primer: 07.07.1972 i 11.07.1973

  ...

   pročitajte ceo tekst »»Datum objave: 04.12.2013.
 • 11.11.2011.

  Danas je 11.11.2011. i ovaj datum se javlja jednom u 100 godina. Broj 11 je mističan, tajanstven i dinamičan broj sa mnogo vibracija. Nosi u sebi mušku i žensku energiju, pozitivnu i negativnu. Jedinica je broj sa muškom energijom, a zbir dve jedinice daju broj 2 i to je ženska energija. Zbog toga su mišljenja u vezi broja 11 podeljena.

  ...

   pročitajte ceo tekst »»Datum objave: 11.11.2011.
 • Opšta prognoza za mesec maj 2011.

  Veoma dinamičan i aktivan mesec sa mnogo dešavanja, posebno kada su u pitanju pripadnici znaka Ovna. Do sredine meseca pet planeta se kreću kroz znak Ovna, Merkur, Venera, Mars, Jupiter i od aprila i planeta Uran. Najviše dinamike i dešavanja mogu očekivati ovi znači, odluke će biti njihove,zato pre svake akcije treba više koncentracije i razrade akcije, da ne donose prenagljene odluke zbog prevelike ambicije i optimizma. Ne treba da propustaju povoljne prilike koje im se ukazuju.

  ...

   pročitajte ceo tekst »»Datum objave: 27.04.2011.
 • Kineska astrologija

  Legenda o Budi i 12 životinjskih simbola datira negde od oko 5 vekova pre nase ere. Jedne Kineske Nove godine, Buda je pozvao sebi sve životinje, obećavši im nagradu. Pozivu se odazvalo 12 životinja tj. 12 predstavnika svoje vrste. Prvi je došao pacov, zatim bivo, tigar, mačka, zmaj, zmija, konj, koza, majmun, petao, pas i divlji vepar.Kao nagradu, Buda je poklonio svakoj životinji po jednu godinu koja će joj biti posvećena. Tako je uspostavljen ciklus od 12 godina ...

   pročitajte ceo tekst »»Datum objave: 28.01.2011.

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter