Jelena

Astrolog i astro tarot

"Moja najveća inspiracija je razgovor sa klijentima."
Jelenu kontaktirajte na broj telefona:
Pozovite
0906 200 600
(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)

Ljubav je najlepša stvar na svetu. Ona Vas inspiriše. Daje Vam snagu da prebrodite neke teške momente u životu. Iako Vam je nekad na dohvat ruke, toga niste ni svesni. Jelena je tu da Vas usmeri i pomogne da svet oko sebe vidite drugim očima.

Nekada se dvoumite da li da promenite posao, prihvatite drugi ili ostanete na istom... Da li da otputujete sa prijateljima ili sa partnerom... Na sva ova pitanja Jelena ima odgovor! Jelena uživa u razgovorima sa Vama. Ona je odličan sagovornik. Smirena i uvek spremna da sasluša Vaše probleme i pitanja.

Bavi se intenzivno Astrologijom od marta 2003.godine pohađajući kurseve astrologije kod profesora Aleksandra Imširagića. U želji da usavrši svoje astrološko znanje upisuje se na Institut za astrološka istraživanja i edukaciju "Johanes Kepler" u Beogradu. Sada je na završnoj godini i uskoro će diplomirati. Naročito je interesuje sfera Astrologije odnosa, uporedni horoskopi, prognostika i astro tarot.

Pozovite je i poverite joj se.Jelenine specijalnosti

 • Astrologija:

 • Tarot:

 • Astro tarot:

 • Karma:

 • Horarna astrologija:

 • Uporedni horoskop:

 • Ljubav za mlade, veze, upoznavanje, ljubavni trougao:

 • Posao i novac:

 • Zdravlje:

Jelenini zanimljivi tekstovi

 • Kako horoskopski znaci preživljavaju raskid?

  Svaki horoskopski znak drugačije preživljava prekid emotivne veze. Recimo Ribe, one su sklone osamljivanju i povlačenju u sebe dok nasuprot njih Strelečevi će utehu naći u druženju, izlascima, putovanjima….

  ...

   pročitajte ceo tekst »»Datum objave: 19.02.2013.
 • Kakav je današnji dan?

  Svaki trenutak je sam po sebi specifičan i neponovljiv, nikada nam se nije dogodilo ono što nam se sada dešava niti će se sadašnji trenutak ikada ponoviti. Ipak, slične stvari se dešavaju, one nikada nisu iste ali često mogu da budu veoma slične.

  ...

   pročitajte ceo tekst »»Datum objave: 24.08.2012.
 • Šta nas očekuje u ljubavi ovoga leta?

  Svi čekaju leto - to je vreme za odmor, za zabavu, za ljubavne romanse...Studenti i školarci će uživati u letnjem raspustu, oni “malo stariji” tako dugo čekaju na odmor da se konačno odmore, prestanu da razmišljaju o poslu i obavezama i napune baterije za vreme koje dolazi...Koliko god godina imali tople letnje večeri su idealne za ljubavna dešavanja... Da li ćemo mozda ovog leta upoznati nekog novog ili, da li ćemo sa partnerom negde otputovati i provesti nezaboravne trenutke?

  ...

   pročitajte ceo tekst »»Datum objave: 03.07.2012.
 • HIRON – put ka isceljenju

  Hiron je bio sin Kronosa i jedne Okeanove ćerke, on je bio kentaur, ali se izdvajao od ostalih kentaura koji su bili divljaci, živeli u plemenu, izvan granica civilizacije bili veoma neobuzdani i u svojim seksualnim apetitima.

  ...

   pročitajte ceo tekst »»Datum objave: 30.05.2012.
 • Vodič za putovanje prema horoskopskim znacima

  Svaki delić prostora na planeti poseduje određenu zodijačku korespodenciju koju je najvećim delom definisao Ptolomej u svoj knjizi Tetrabiblosa. Sve što postoji oko nas, postoji i u nama tako da grad ili zemlja u kojoj smo boravili mora biti predstavljena određenom planetom koja najčešće odgovara ključnom simbolu tog mesta. Ovo bi bio predlog za putovanja u one predele koji su u simbolici vašeg Sunčevog znaka.

  ...

   pročitajte ceo tekst »»Datum objave: 28.05.2012.
 • Astrologija životnog prostora

  Svaki dom je slika najintimnijeg nivoa natusa, natusove 4.kuće, stoga je oživljavanje inteligencije svog životnog prostora zapravo jedan od ključnih uslova za prevazilaženje inercije definisane genetikom – koji zovemo sudbina. Dovoljno je da boravimo u nečijem domu i da na osnovu toga steknemo sliku o natusovom najintimnijem delu, njegovom Mesecu i 4.kući ... ...

   pročitajte ceo tekst »»Datum objave: 26.04.2012.
 • Venera i Pluton

  Upravo nam se sa neba “smeši” aspekt Venere sa Plutonom, jedan vulkanski par jakih strasti i magnetične privlačnosti. Doduše, u pitanju je kvadrat, prilično neudoban aspekt koji celoj ovoj priči daje ukus fatalnosti.

  Osetiće ga upravo oni koji u svom natalu imaju ovaj aspekt.

  Pa šta možemo očekivati iz ovakve kombinacije?

  ...

   pročitajte ceo tekst »»Datum objave: 03.04.2012.
 • Crni mesec - Lilit

  Lilit je bila prva Adamova žena, po Božijoj kreaciji stvorena od zemlje, isto kao i Adam. Njih dvoje nikada nisu živeli u slozi jer ona nije mogla da mu se pokori. Želela je u svemu da bude sa njim ravnopravna smatrajući da, kako su oboje stvoreni od zemlje, imaju ista prava i da su jednaki.

  ...

   pročitajte ceo tekst »»Datum objave: 14.03.2012.
 • Koja je moja profesija

  Šta će osoba postati u životu, kako će sebe izgraditi, kakav je njen put razvoja u suštini, ka čemu osoba stremi i kako će sebe izraziti, najviše informacija će nam dati deseta kuća, kuća profesije. 10.kuća ukazuje na čovekovu poziciju u društvu, na njegovu reputaciju, status i kako je viđen u javnosti. Znak na vrhu desete kuće, vladar desete kuće kao i planeta koja se tu nalazi govori o tome ka čemu osoba stremi, šta je to što njoj ide lako i za šta je stvorena. ...

   pročitajte ceo tekst »»Datum objave: 13.02.2012.
 • Venera u Vodoliji

  Mnoge nedoumice, koje su u proteklom periodu bile naglašene kada su u pitanju emotivni odnosi, sada će imati priliku da se potpuno prevaziđu. Svaki odnos koji nije bio savršen, odnos koji je sputavao ličnu slobodu, veze koje su više donosile tugu i brige nego sreće i radosti, u ovom periodu će proći kroz potpuno ...

   pročitajte ceo tekst »»Datum objave: 26.12.2011.
 • Kako horoskopski znaci prekidaju vezu

  Primetili ste da niste zadovoljni vašim partnerom, ohladili ste se, pokušavali ste već mnogo toga da bi vašu vezu popravili, ali sve je uzalud...Mozda vam se u međuvremenu svideo neko drugi...? Nisu ni važni razlozi, shvatili ste da to nije to i da je došlo vreme da se rastanete... Neki horoskopski znaci lakše prekidaju vezu, nekima to mnogo teže pada. Pogledajmo kako se horoskopski znaci ponašaju u takvim situacijama.

  ...

   pročitajte ceo tekst »»Datum objave: 01.12.2011.
 • Solarna eklipsa i Buđenje svesti

  Svako od nas, barem jednom u životu, doživi prelomne trenutke, kada naš život krene jednim sasvim drugačijim tokom, kada nas nekakav događaj, bilo pozitivan ili negativan, potpuno izbaci iz uobičajenog toka života i otvori nam vrata za jednu drugačiju stvarnost... Ovakvi trenuci su veoma intenzivni, nose ogromnu energiju i pružaju nam mogućnost da se probudimo iz Sna koji se zove inercija života.

  ...

   pročitajte ceo tekst »»Datum objave: 24.11.2011.
 • Venera u Strelcu

  Gde god da nam se Venera u natalnoj karti nalazi, njen tranzit kroz znak Strelca, koji će trajati 23 dana, svima će doneti nekakve promene. Takva je atmosfera na nebu, ako ništa drugo, želećemo da se oslobodimo svih onih stvari koje su nas pritiskale, naročito u emotivnim odnosima.

  ...

   pročitajte ceo tekst »»Datum objave: 07.11.2011.
 • Mesec

  Verovanje da postoji neka naročita veza između žene i Meseca održava se od najranijih vremena. Proučavajući mitove i legende o Mesecu, kao i različita verovanja i običaje, možda ćemo moći, barem malo, da se približimo drevnoj tajni koju krije ovo Lunarno božanstvo. Mesec se još u najprimitivnijim plemenima smatrao za božanstvo i predstavljao oploditeljsku silu koja deluje na sve. ...

   pročitajte ceo tekst »»Datum objave: 16.02.2011.
 • Relokacijska astrologija

  Relokacijska astrologija je grana astrologije koja se bavi izučavanjem datog horoskopa na različitim lokacijama. To je prilično stara tehnika I ona polazi od toga da svaki natalni horoskop ustvari predstavlja jedinstveni presek vremena i prostora i samim tim, ako promenimo prostor( recimo, odselimo se u drugi grad, državu, kontinent) menjamo i nešto u vremenu. ...

   pročitajte ceo tekst »»Datum objave: 10.01.2011.

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter