Blog: astrolog i astro tarot Jelena

Šta nas očekuje u ljubavi ovoga leta?

Svi čekaju leto - to je vreme za odmor, za zabavu, za ljubavne romanse...Studenti i školarci će uživati u letnjem raspustu, oni “malo stariji” tako dugo čekaju na odmor da se konačno odmore, prestanu da razmišljaju o poslu i obavezama i napune baterije za vreme koje dolazi...Koliko god godina imali tople letnje večeri su idealne za ljubavna dešavanja... Da li ćemo mozda ovog leta upoznati nekog novog ili, da li ćemo sa partnerom negde otputovati i provesti nezaboravne trenutke? Pogledajmo šta nam zapravo donosi ovo leto?

Ovan

Već početkom jula meseca vaše polje ljubavi i zabave biće pokrenuto. Mogućnost odlaska na kraći put je izvesna a isto tako druženja, izlasci i provodi biće naglašeni u ovom periodu. Bitno je da ste aktivni i prihvatite impuls koji vam dolazi jer- nikad se ne zna. Oni koji su slobodni mogu očekivati poznanstvo sa mlađom osobom, naročito ako negde otputujete pa makar i to bio kraći put- poseta prijateljima, rodbini ili nešto slično. Oni koji su zauzeti biće aktivniji više nego u proteklom periodu. Avgust može biti veoma interesantan,kako za one koji su slobodni tako i za one koji nisu. Poznanstvo sa jednim Lavom neće vas ostaviti ravnodušnim. Mada, ima velikih izgleda da ta osoba nije slobodna, ali za neobaveznu ljubavnu avanturu to i nije toliko bitno.

Bik

Juli mesec donosi izrazitu sklonost ka trošenju novca, kako na izlaske i provode tako i na odlazak u šoping. Želećete da obnovite vašu letnju gardarobu kako bi ovog leta izgledali tip top. Već ste uveliko počeli da se pripremate za leto samo pazite da ne preterate. Slobodni Bikovi bi ovog leta mogli da se baš zaljube. U pitanju je osoba koju srećete preko prijatelja kroz neobaveni noćni izlazak. Postoji mogućnost da vas ta osoba pozove da zajedno negde otputujete, mozda ne sami vas dvoje već je moguće u pitanju odlazak sa društvom na nekakav izlet. Avgust mesec će takođe biti veoma povoljan. Već od sredine avgusta naglašena su emotivna dešavanja kao i povratak osobe iz prošlosti. Postoji mogućnost da obnovite staru vezu.

Blizanci

Za Blizance će ovo leto biti veoma povoljno, kako na emotivnom planu tako i na poslovnom . Juli mesec je izrazito povoljan, naročito od 15 jula. Oni koji su sami imaće dosta novih, zanimljivih poznanstava a prisutno je i dvoumljenje između dve osobe, nećete moći lako da se odlučite. Bićete okupirani planiranjem oko odlaska na put, moguće je da ćete ovog leta više puta putovati. Ako na put odete bez partnera ne brinite, tamo vas očekuje prijatan provod. Avgust mesec je nešto manje povoljan za emotivna dešavanja. Za one koji su u tajnim vezama počeće nešto da se komplikuje. Postoji mogućnost prekida veze ili razdvajanje od partnera na izvesno vreme, mada će se na kraju sve dobro završiti.

Rak

Juli mesec donosi neočekivana iznenađenja na emotivnom planu. Iznenadni odlazak na put sa voljenom osobom očekujte oko 15 jula. Oni koji su u tajnim vezama imaće nezaboravne trenutke sa partnerom, takođe postoji mogućnost da zajedno negde otputujete, pa makar na par dana. Oni koji su slobodni imaće dosta interesantnih poznanstava kao i mogućnost ulaska u vezu sa osobom koju sreću preko poznanika. Avgust mesec nije toliko povoljan, bićete veoma osetljivi kada su emocije u pitanju. Moguće je da se stvori nepoverenje u vašoj vezi koje bi moglo da rezultira prekidom, ili pak nekakvim svađama i nesuglaicama.

Lav

Lavovi će biti izrazito aktivni naročito tokom Jula meseca. Druženje sa prijateljima vam može doneti prijatna iznenađenja ali isto tako moguće je da upravo preko prijatelja i nekog upoznate. Preporuka je da se što više družite i viđate sa prijateljima jer vas to uveseljava i podiže vam energiju. Avgust mesec donosi manju problematiku na emotivnom nivou, naročito onima koji su u dužim vezama ili u braku. Odnosi sa partnerom će biti nešto hladniji, partner vas ne razume i ne podržava vas. Izvesni su konflikti i mimoilaženja u željama i potrebama. Svako može da vuče na svoju stranu pa eto razloga da dođete u sukob. Ako još niste isplanirali odmor i odlazak na put preporuka je da to bude tokom jula meseca.

Devica

Juli mesec će biti poslovno uspešan, napravićete mnoge dogovore koji vam mogu doneti poslovno poboljšanje. Ukoliko ste sami neće izostati simpatija sa osobom koju srećete kroz posao. Postoji mogućnost početka ljubavne romanse već u drugoj polovini jula meseca. Odmor planirajte za Avgust , tada se ništa bitno poslovno neće događati. Oni koji su sami pred sobom imaju sjajan period za ljubav. Avgust mesec je povoljan da sa partnerom negde otputujete i da se dobro provedete. Zauzete Device će želeti da svoj odmor konstruktivno provedu, već smišljate šta bi tokom leta mogli pametno da uradite. Savet je da na to zaboravite i da ovo lete posvetite isključivo sebi- putovanjima, odmoru i lenčarenju.

Vaga

Pred vama je jedan sjajan period, naročito povoljno će biti od 15 Jula . Ako ste planirali negde da putujete ovo je odličan period za tako nešto. Više su vam naklonjeni daleki putevi, u inostranstvo, ali ako odete i negde bliže nećete mnogo promašiti. Ako ste slobodni postoje predispozicije da se na putu zaljubite, ako ste već u vezi put sa voljenom osobom bi vam veoma prijao. Avgust mesec nije toliko egzotičan kao juli pa se potrudite da sebi namestite ono što je bolje. Kraj avgusta može doneti manje nesuglasice sa partnerom, naročito onim Vagama koje su u braku.

Škorpija

Ovog leta ćete izgledati bolje nego ikad i privlačiti pažnju suprotnog pola gde god da se nađete. Ako ste slobodni i bez partnera male su šanse da do kraja Jula to i ostanete. Imaćete više novih poznanstava i mogućnosti da ostvarite emotivnu vezu. Zanimljiva je osoba koju srećete kroz posao a isto tako i susret sa osobom koju srećete u nekakvom društvu vas neće ostaviti ravnodušnim. Mogućnost paralelnih veza je izvesna, ako ste tome skloni. Avgust mesec je povoljan za one Škorpije koje su već u emotivnim vezama. Partner će biti izrazito pažljiv a moguća su i razna iznenađenja od strane voljene osobe. Sve u svemu ovo leto vam donosi mogućnosti za lepa putovanja i provode.

Strelac

Oni koji su u braku i dužim vezama najbolje je da planiraju odmor tokom Jula meseca. Sa partnerom ćete se odlično slagati i dobro provoditi. Bili bi poželjno, ako planirate zajednički odmor, da ga provedete sa partnerom ali u društvu prijatelja. Prijaće vam veće društvo ovoga leta. Avgust mesec je povoljniji za one koji su slobodni. Ako negde otputujete imaćete više novih poznanstava od kojih jedno lako može da se pretvori u emotivnu vezu. Isto tako, neka nova prijateljstva vam mogu doneti povoljne poslovne kontakte.

Jarac

Zauzetim Jarčevima ovo leto može doneti osveženje već postojeće veze koja je u proteklom periodu upala u nekakvu krizu. Obavezno sa partnerom negde otputujte, na more, planinu... bilo gde, samo se pomaknite od dobro prepoznatljivog okruženja. Za putovanje sa voljenom osobom je povoljniji Avgust mesec a za one koji su slobodni Juli mesec može doneti nekakve promene. Slučajan susret sa osobom koju srećete kroz nekakv izlazak može se pretvoriti u nešto više. Samo budite strpljivi.

Vodolija

Sjajan period za ljubav, naročito za one koji su slobodni. Naročito je naglašeno polje druženja i izlazaka. Bićete aktivniji nego inače, a kroz to druženje vas očekuje i novo poznanstvo sa osoobom rođenom u jednom od vazdušnih znakova, moguće znaku Blizanaca. Planovi za putovanja su izvesni već u prvoj polovini Jula meseca, što nikako ne biste trebali da propustite. Putovanja i ljubav su povezani ovoga leta. Avgust mesec je nešto manje povoljan za ljubav i provode. Mogućnost upoznavanja osobe preko posla ili poslovnih kontakata.

Ribe

Ribe koje su u braku ili dužim vezama imaće tokom Jula meseca nesuglasice sa voljenom osobom. Postoji mogućnost da dođe do svađe ipak, sve će se brzo razrešiti. Avgust mesec je povoljniji i za one koji su zauzeti kao i one koji su slobodni. Slobodnim Ribama smeši se novo poznanstvo sa osobom koju sreću preko prijatelja, moguće kroz nekakav večernji izlazak. U pitanju je osoba veoma ljupke spoljašnosti, nežna i odmerena. Moguće je da je rođena u znaku Raka. Ako negde otputujete takođe možete očekivati novo poznanstvo koje lako može da se pretvori i u nešto više...

Jelena 0906 200 600 (fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
03.04.2012.

Venera i Pluton

14.03.2012.

Crni mesec - Lilit

26.12.2011.

Venera u Vodoliji

07.11.2011.

Venera u Strelcu

16.02.2011.

Mesec

bottom

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter