Olga

Astrolog i tarot tumač

"Astrolog u srcu i duši, daću svoj maksimum da pokušamo da zajednički rešimo Vaše probleme."
Olgu kontaktirajte na broj telefona:
Pozovite
0906 200 600
(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)

Olga Savić, Vaš lični astrolog, od neba je nagrađena intuicijom, kreativnošću i fascinantnim darom da pronikne u tajne i skrivene poruke koje nam zvezdano nebo šalje a sve zarad Vašeg boljeg snalaženja u životu pod uticajem kosmičkog rasporeda planeta u trenutku Vašeg dolaska na Svet.

Astrolog u srcu i duši, ponudiće Vam maksimum svoje energije i znanja sa željom da otkrije vaše talente, pronikne u Vaše mogućnosti, pomogne u rešavanju Vaših problema i ostvarivanju Vaših želja i učini da lakše izaberete pravi put koji vodi ka ostvarenju onog najboljeg u Vama.

Olga još uvek ne zna, ko ste Vi, kakve su Vam želje, nadanja,strahovi, da li ćete se i kada zaljubiti, koliko dece ćete imati, gde ćete putovati, od čega ćete bolovati? Ona još uvek ne zna gde se nalazi Vaša " druga polovina srca ", koji će Vam posao pružiti najviše zadovoljstva i gde leže sva skrivena blaga Vaše ličnosti koja će Vam život učiniti boljim. Ali, ako joj dozvolite da pogleda u nebo nad Vama, ona će vrlo lako otkriti koliko su Vam zvezde naklonjene i kakve vam poruke šalju. Olga ne vlada planetama ali ih voli i razume. Zajedno sa njima ona će vas dovesti do lepše strane Vašeg života, pomoćiće vam da prebrodite krizne trenutke, prepoznate srećne okolnosti, da sagledate sebe iz sasvim novog ugla, steknete pozitivan stav prema sebi i životu što je najbolji put do ostvarenja vaših snova.

Olga je svestrana osoba. Voli život, dobru literaturu, ima nepresušnu želju za znanjem i ličnim usavršavanjem. Uživa u dobrom provodu, muzici, društvu. Voli svoju porodicu, prijatelje i Astrologiju koja je za nju Kraljica među naukama. Kao duhovita, dinamična i zanimljiva osoba, Olga će svojom vedrinom i pozitivnim stavom ukloniti " oblake " iznad Vas i učiniti da osetite sjaj koje Vam nesebično daruje nebo nad nama.

Zato! Verujte njenoj intuiciji, znanju, potrebi da Vam pomogne. Dok Vi gledate u nebo čini Vam se da su zvezde suviše daleko; Olga će Vas uveriti da su one zapravo na dohvat ruke. Njene i Vaše.

Želite li da zvezde postanu Vaši životni prijatelji pružite ruku OLGI koja će Vas povesti ka lepšoj, blistavijoj i srećnijoj strani Vašeg života. Pružite li ruku Olgi, zvezde će pružiti ruku Vama.

Mogućnost da Vam pomogne za Olgu će biti najlepši dar sa istog tog zvezdanog neba koje je nad svima nama.Olgine specijalnosti

 • Astrologija:

 • Uporedni horoskop:

 • Sve o ljubavi:

 • Posao i novac:

 • Zdravlje:

 • Tarot:

Olgini zanimljivi tekstovi

 • Dan zaljubljenih

  Kao i svake godine, i ovaj Dan zaljubljenih doneće podeljena osećanja. Oni koji su u vezama želeće da pokažu koliko im je stalo do partnera i nadaće se da će im njihovo drago biće pružiti pažnju, nežnost, ljubav...

  ...

   pročitajte ceo tekst »»Datum objave: 13.02.2015.
 • Mars i Venera u znaku Riba

  Mars i Venera su planete koje u astrologiji uvek gledamo u kontekstu muško – ženskih odnosa. Ovo je prirodni emotivni par, momak i devojka, ljubavnik i ljubavnica, muškarac i žena.

  ...

   pročitajte ceo tekst »»Datum objave: 12.01.2015.
 • Generalni pogled u 2015-u godinu

  Ulazak u Novu godinu... uzbuđenje, veselje, radost... a u srcima pritajena ali ipak jaka nada da će biti bolje. Da će se nešto promeniti, pokrenuti, desiti. Da nećemo ostati u zapećku dešavanja. Da nas neće zaobilaziti ljubav. Da ćemo se stabilizovati, imati konačno dovoljno novca da kupimo sebi, svojoj deci. Da ćemo moći da se makar malo opustimo i uživamo i ne budemo večito u grču...

  ...

   pročitajte ceo tekst »»Datum objave: 24.12.2014.
 • Sunce u znaku Jarca

  Sunce iz promenljivog, vatrenog znaka Strelca prelazi u kardinalni, zemljani znak Jarca 22.-og decembra ove godine i biće u njemu do 20-og januara 2015-e godine.

  ...

   pročitajte ceo tekst »»Datum objave: 17.12.2014.
 • VENERA U JARCU

  Danas (10.12.2014.)  u 17.30 Venera iz promenljivog, vatrenog znaka Strelca prelazi u kardinalni, zemljani znak Jarca i boraviće u njemu do 3.-eg januara sledeće godine.

  ...

   pročitajte ceo tekst »»Datum objave: 10.12.2014.
 • VENERA U ZNAKU STRELCA–POVEDI ME U LJUBAV

  Posle putovanja kroz znak Škorpije, u kome se Venera suočila sa svom svojom strašću, ali i dotakla najdublje ponore ljubavne ogorčenosti i dašak karme kroz svoj susret sa Saturnom, ova planeta ljubavi, lepote, zanosa, uživanja, ali i finansija prelazi u znak Strelca 16-og novembra u večernjim satima...

  ...

   pročitajte ceo tekst »»Datum objave: 17.11.2014.
 • Pun Mesec u Biku

  Danas, u kasnim noćnim satima, nešto pre ponoći, imamo još jedan od bitnih nebeskih aspekata kojima će ovaj novembar obilovati. Pun Mesec u znaku Bika, na 15-om stepenu u opoziciji (aspekt od 180 stepeni, jedan naspram drugog) sa Suncem i Venerom koji su u ovom momentu u znaku Škorpije. ...

   pročitajte ceo tekst »»Datum objave: 06.11.2014.
 • Pomračenje Sunca u znaku Škorpije

  Pomračenje Sunca ili Solarna eklipsa događa se danas u periodu oko ponoći na prvom stepenu Škorpije.

  ...

   pročitajte ceo tekst »»Datum objave: 23.10.2014.
 • Pomračenje Meseca

  Potpuno pomračenje Meseca događa se 8.-og oktobra na 15-om stepenu Ovna. Mesec će biti u konjukciji sa Uranom i na taj način uključiće se u formaciju Velikog vatrenog trigona koji je već prisutan na nebu. Zajedno sa Marsom, Uranom i Jupiterom napraviće sliku Zmaja čiji će vrh biti usmeren u znak Vage, u Sunce i Veneru, muškarca i ženu, u znak koji vlada odnosima.

  ...

   pročitajte ceo tekst »»Datum objave: 08.10.2014.
 • Veliki vatreni Trigon

  Veliki vatreni trigon je zvezdana konstelacija koja se formira na nebu ovih dana, a u nju su uključeni Mars, kao planeta akcije I energije iz znaka Strelca, Uran - planeta revolucije I želje za oslobađanjem I samostalnošću iz znaka Ovna I Jupiter - planeta sreće, rasta, širenja I optimizma iz znaka Lava.

  ...

   pročitajte ceo tekst »»Datum objave: 06.10.2014.
 • ULAZAK VENERE U ZNAK VAGE

  Danas, u večernjim satima, planeta ljubavi i novca, Venera ulazi u svoje kraljevstvo – znak Vage. Ovo je znak njenog sedišta, njene vladavine i ova planeta tu ispoljava svoje najbolje osobine.

  ...

   pročitajte ceo tekst »»Datum objave: 29.09.2014.
 • Mlad Mesec u znaku Vage 24.9.2014.

  Šta je to Mlad Mesec čija se energija aktivira danas i zbog čega je toliko značajan za nas.

  Za one koji žele da nauče malo više, a lakim rečima objašnjeno - Mesec se prazni, ostaje kao tanki beli srp na nebu, ulazi u Sunčevu senku, spaja se sa njom i onog trenutka kada počne da izlazi iz Sunčeve senke - simbolično se "rađa" i počinje da raste.

  ...

   pročitajte ceo tekst »»Datum objave: 24.09.2014.
 • Šta koji znak traži... na plaži

  Jes' da nismo sigurni da li ovo leto zaslužuje ime koje nosi, jer svakodnevno pokušava da nas ubedi da je rana jesen, ali je teško da će nas ova promenljiva raspoloženja omiljenog nam doba sprečiti da prvom prilikom uhvatimo tutanj ka plaži...

  ...

   pročitajte ceo tekst »»Datum objave: 24.07.2014.
 • Tranzit Jupitera kroz znak Lava iz ugla Škorpije

  Posle godinu dana boravka u znaku Raka, Jupiter, veliki benefik, božanska planeta, anđeo čuvar, prelazi u znak Lava, deo svoje Vatrene Trijade.

  ...

   pročitajte ceo tekst »»Datum objave: 10.07.2014.
 • Merkur kreće u znaku Vodolije 28.februara 2014.

  I bilo je vreme! Tri nedelje haotičnosti i konfuzije, gužve u saobraćaju, nerazumavanja, pucanja električnih instalacija, gubljenja i kvarova mobilnih telefona, gubljenja pisama, dokumentacije, pogrešnih novčanih transakcija… Još uvek će se se zadržati senka na Merkurovu misaonu formu ( oko 14 dana ), ali će u svakom slučaju svoj život dovesti u red i poredak. ...

   pročitajte ceo tekst »»Datum objave: 27.02.2014.
 • Karmičke ljubavne veze

  Da bi uopšte počeli da pričamo o karmičkim ljubavima, prvenstveno bi trebali makar da pokušamo da odgovorimo na pitanje – Šta je to karma? Na to pitanje ja mogu da vam dam samo svoje mišljenje kao odgovor, pošto ni svi astrolozi, filozofi niti ljudi koji se bave malo više duhovnošću nego što je to uobičajeno ne razmišljaju o tome na isti način.

  ...

   pročitajte ceo tekst »»Datum objave: 24.10.2013.
 • Mane horoskopskih znakova

  Kako je to divno kada o vašem znaku pričaju – te hrabar je, te zavodljiv je, te sposoban je, te snažne je volje i karaktera... i tako redom. Lepe reči o znaku u kome smo rođeni prijaju, i te kako..prosto se zapitam da li ste ikada razmislili ili uopšte hteli da čujete šta je to što ne valja, što je loše, kakvi smo kada smo u svom najgorem izdanju?

  ...

   pročitajte ceo tekst »»Datum objave: 22.08.2013.
 • Veliki vodeni Trigon

  Veliki vodeni trigon uvek nosi ogroman kreativan i stvaralački potencijal, jer voda ne poznaje i ne priznaje nikakve prepreke, uvek pronalazi prolaz, a jednom pokrenuta bujica se ne zaustavlja.

  ...

   pročitajte ceo tekst »»Datum objave: 31.07.2013.
 • RIBE - kombinacija znaka i podznaka

  Ribe/Ovan

  Složena mešavina radosti življenja, oduševljenja, optimizma, subjektivnosti i pomalo neorganizovanih poleta.

  ...

   pročitajte ceo tekst »»Datum objave: 15.05.2013.
 • VODOLIJA - kombinacija znaka i podznaka

  Vodolija/Ovan

  Ovo je jedna zaista pozitivna kombinacija znaka i podznaka. Originalni su, spontani, pozitivni, otvorenog duha i ljubavi prema životu.

  ...

   pročitajte ceo tekst »»Datum objave: 12.04.2013.

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter