Rada

Astrolog

"Astrologija me je oduvek fascinirala. U meni je postojala izrazito jaka želja za „pravom istinom“ vezanom za suštinu, osnovu i prauzroke kako ljudskog življenja tako i prirode oko nas, pa i ostale materije koja nas okružuje."
Radu kontaktirajte na broj telefona:
Pozovite
0906 200 600
(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)

Pokupovala sam i pročitala dosta knjiga, ali to nije bilo ni približno pravo astrološko znanje, niti mi je dalo odgovore na pitanja koja sam imala u sebi. Tačnije, dešavalo se da totalno pogrešno ili nedovoljno apsorbujem informacije iz literature koju sam imala.

Moj prvi učitelj astrologije je Mile Dupor (1905-1980) koji je svojim harizmatičnim delovanjem stekao, legendarni i mitski oreol među današnjim astrolozima, koji su posle njegove smrti zapljusnuli prostore bivše Jugoslavije.

Ma kakvu literaturu koristili, ona sama za sebe neće biti dovoljna za pravo, temeljito i dobro sticanje astrološkog znanja ukoliko nemamo kontakata sa drugim, učenijim ljudima. Učitelj se pojavljuje kada je učenik spreman.

Posle mnogo godina provedenih sa Duporovim knjigama, shvatila sam da mi je potrebana i škola . Pohađala sam školu kod Beogradskog eminentnog astrologa Predraga Petkovića.

Žeđ za znanjem je bila velika pa sam nastavila sa daljim usavršavanjem. Univerzum uvek postavi sve stvari na svoje mesto, kao da smo svi delovi jedne velike slagalice.

Od momenta dolaska u beogradski Kepler Klub do danas, zahvalna sam Aleksandru Imširagiću čije je svako predavanje novi izazov i u svakom predavanju mi otkrivamo deo sebe, otkrivamo snagu i energiju za koju nismo ni znali da postoji. Na taj način promenila sam svoje unutrašnje biće, jer kakvi smo iznutra takvi smo i spolja i takve dogadjaje privlačimo.

Rad sa klijentima započinjem 2005 god.

Kako je sve u neprekidnom kretanju, promeni, kruženju tako je neminovno došlo i do odluke o profesionalnom bavljenju Astrologijom. Kako je odluka sazrela tako se stvorila i životna situacija za profesionaln rad. Beskrajno hvala Univerzumu što je imao strpljenja sa mnom da me dovede do mog pravog Učitelja i hvala mojim učiteljima na izuzetnoj posvećenosti u radu sa astrolozima.Radine specijalnosti

 • Astrologija:

 • Uporedni horoskop:

 • Lubav:

 • Brak:

 • Posao i novac:

 • Zdravlje:

 • Karma:

 • Numerologija:

Radini zanimljivi tekstovi

 • Pun Mesec

  Kada Mesec boravi u znaku Blizanci sa lakoćom izražavamo svoje misli, lako komuniciramo, svestrani smo. Neophodno nam je kretanje, ne podnosimo pasivnost. Mesec je signifikator duše, emocija pa ćemo želeti da nekako preletimo preko njih dostižući širu svest i višu svrhu.

  ...

   pročitajte ceo tekst »»Datum objave: 05.12.2014.
 • Astro roditeljstvo

  Ovan je vatreni, strastveni znak koji se odvažno i hrabro probija kroz život. Direktan je pun inicijative i iznenađenja. Njihov zaštitni znak je iskrenost i poštenja. Moderni su i savesni roditelji, sa decom uspostavljaju prijateljski odnos.

  ...

   pročitajte ceo tekst »»Datum objave: 07.05.2014.
 • Šta nam je donela poslednja solarna eklipsa

  Eklipse su pomračenja Sunca ili Meseca, njihov položaj u odnosu na planetu Zemlju. Poslednja eklipsa u ovoj godini bila je solarna. Desila se 03.Novembra 2013.god. na 11* Škorpiona u blizini Severnog Čvora.

   

  ...

   pročitajte ceo tekst »»Datum objave: 12.11.2013.
 • Venera u Strelcu

  Od 07.10.2013 19:55h do 05.11.2013 09:44h

  Nakon dubokih emocija , kriza i lomova, bola koji smo duboko osetili u periodu prolaska Venere kroz znak Škorpiona dočekali smo slobodu, nabacili osmeh na lice i krećemo u potragu za smislom. Ulazimo u nebeski božanski svet Strelca željni slobode, avantura, sreće, nezavisnosti.

  ...

   pročitajte ceo tekst »»Datum objave: 07.10.2013.
 • Tranzit Venere kroz znak Lava po kućama

  od 27.06. 19,04h do 22.07. 14,42h 2013.god.

  Venera u sebi, pored lepote, ljubavi, želje, nosi i dublju poruku. U pozitivnom smislu nosi potrebu za harmonijom, gracioznošću, saosećanjem, dok u negativnom smislu nosi ljubomoru, hedonizam, poročnost.

  ...

   pročitajte ceo tekst »»Datum objave: 25.06.2013.
 • Šta čeka Rakove?

  Dragi Rakovi,Ulazak Venere i Merkura u vaš znak početkom juna oživeo je pisanje, onako iz srca i duše, iskonski, stvarajući bajku od davno zaboravljenih uspomena. Merkur će se kretati retrogradno kroz vaš znak od 26.06 do 19.07. pa u ovom periodu može usporiti i otežati komunikaciju.

  ...

   pročitajte ceo tekst »»Datum objave: 13.06.2013.
 • Progresivni mesec po kućama

  Natalni Mesec opisuje kvalitet odnosa deteta sa majkom ili starateljem u ranoj fazi života, od rođenja do četvrte godine života. Tad se formira obrazac ponašanja na relaciji individua i drugi ljudi. To je odnos koji se razvija tokom života.

  ...

   pročitajte ceo tekst »»Datum objave: 19.02.2013.

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter