Zabavni sadržaj - astro tekstovi

Kako podneti raskid

Kome još lako pada raskid. Nikom neće biti lepo al’ svako to preživi na svoj način. Neki besne, neki plaču, neki ćute, a neki su ipak super raspoloženi. Makar izgledaju tako.

OVAN

Ovan nakon raskida nastavlja da glumi muskarčinu i neće pokazati drugima da pati, ali će zato biti mnogo nervozan,svađaće se ali oko skroz drugih stvari i neće priznati da je zbog toga što ga je devojka ostavila. Kao sto je na početku bio osvajač, sad će biti jos uporniji da je vrati nazad, na bilo koji način. Najbolje da se baci na trening ili trčanje da izbaci to iz sebe.

BIK

Bik kad je povređen više voli da bude sam. Sedi kod kući, jede, sluša muziku i pesme koje ga podsećaju na bivšu dragu. Potrebna mu je sigurnost duge veze i zato nalazi novu koja će bar da izgleda ozbiljno od samog početka.Ali ipak kad dođe kući shvata da mu to i nije baš od pomoći i nastavlja sa hranom i pićem.

BLIZANCI

Blizanci deluju ko da ih baš briga. Izgledaju pozitivno i nasmejano kao što su i bili, ali pate u sebi. Iako prebole malo lakše nego ostali znakovi na početku ni njima nije lako. Zvaće devojku bez prestanka i slati joj poruke i neće se pomiriti sa tim da je gotovo. Na kraju ako ne uspe da je vrati nazad iz besa briše poruke i zajedničke slike iako zna da će mu kasnije biti krivo ali nastavlja napred.

RAK

Rakovi su mnogo osećajni i čvrsto se vezuju i zbog toga raskid im zaista teško pada. On se zatvara u kuću i pada u depresiju. Potrebno mu je mnogo podrške od drugih da bi preboleo. Izlazi, odaje se porocima i traži paznju i nežnost od bilo koga. Pošto je potpuno veran prevaru nikad ne oprašta, ma koliko raskid bio bolan.

LAV

Kad lava ostavi devojka to svi znaju. On pati dramatično mada to njoj nikad ne bi pokazao jer bi to značilo da ne poštuje sebe. Situacija bi bila daleko bolja ako bi on bio taj koji je raskinuo ali ako je ona ostavila njega to je mnogo loše. Ne zna se da li mu je više slomila srce ili povredila sujetu. Ali nije to ništa što par komplimenata ne bi moglo da ispravi. Lav čim primeti da ga i dalje obožavaju i da mu se dive njega će tuga proći.

DEVICA

Devica koja je ostavljena baciće se na razmišljanje kako, zašto i zbog čega. Neće se smiriti dok ne sazna razlog i osuđivaće sebe. Ona se povlači u sebe i najteže joj pada to odvikavanje jer je navikla da viđa nekog svaki dan. Ne vole promene nikako. Nisu zaljubljive prirode ali kad se zaljube to je onda opasno.

VAGA

Vaga nakon raskida nikom neće pokazati da pati. One nastavljaju da izlaze, zavode, flertuju igraju se ko i pre. Iako ne pate toliko dugo, njima možda najteže padaju burni raskidi pošto svađe ne podnose. Naći će, ne jednu nego deset novih devojaka ali to je njihov način da zaborave onu koja ih je ostavila.

ŠKORPIJA

Škorpije mnogo teško podnose raskid. Dugo pati, sve drži u sebi i ne priča ni sa kim. Misli o tome s kim je ona sada i šta radi. Smislja planove kako da joj se osveti, šta da uradi i kako da je napravi ljubomornom. Neće je zvati sigurno osim, mozda, da je otera još dalje od sebe, ali neće mu biti lako.

STRELAC

Strelac nakon raskida ne prihvata realnost i pokušava da vrati svoju devojku. Ne zna šta će sa sobom, izasao bi iz svoje kože, pobegao bi negde i možda stvarno negde otputuje. Pati jako ali ne dugo, ipak je on pozitivan lik i ne bi dozvolio sebi da pada u neke teške depresije, ipak nije ona jedina.

JARAC

Jarac kad je ostavljen prebacuje krivicu na sebe. Razmišlja sta je to pogrešno uradio, seća se svojih postupaka za koje smatra da su loši i prebacuje sebi. Da nije radio loše stvari, sigurno ne bi bio ostavljen. Iako izgleda hladno, on se povlači u sebe i pati. Tad voli da je sam i da ga svi ostave na miru.

VODOLIJA

Vodolija svoju tugu deli sa prijateljima pošto su joj ipak oni na prvom mestu. Od njih će verovatno onda i zavisiti koliko će se potruditi da vrati svoju devojku ili da je zaboravi. Ne pada njima teško promena ali ako se zaljubi, a to se vodolijama ne dešava često, a voljena osoba je povredi i ostavi, vodolija će uraditi sve da je vrati pa makar je čekala ispred kuće.

RIBA

Ostavljenim ribama je mnogo teško. One sede kod kući, tuguju, plaču i stvarno im je loše. Žale sebe i misle kako im je najgore na svetu. Osećaju se kao totalni gubitnici. Odaju se porocima, ali ništa to nije baš od pomoći. Dobro bi im došao neko novi ko bi samo bio tu da ih sasluša i ko bi imao razumevanja za njihovo slomljeno srce.

Autor: Astrolog Branka

Pozovite svog astrologa na broj:  0906 200 600 (fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)

07.06.2011.

Proleće i sex

< 1 2 3 4 5 6 7 8 >
bottom

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter