Zabavni sadržaj - astro tekstovi

07.10.2013.

Venera u Strelcu

02.09.2013.

Rođeni 13. u mesecu

14.08.2013.

VAŠ SREĆAN BROJ

31.07.2013.

Veliki vodeni Trigon

LETNJE AVANTURE ( Mali saveti za dame)

Stiglo nam je i željno očekivano leto, a sa njim i pomisao na vrele, letnje avanture. Leto je savršeno godišnje doba za slobodne dame i za one koje se tako “osećaju”.A ako ste još zaljubljive prirode , onda dupli oprez da ne bi posle dugo patile, jer obično letnje avanture nisu dugog daha. Ako ste rešile da godišnji odmor provedete dalje od rodnog grada, vodite računa o zamkama u koje možete upasti. Ako letujete prvi put u tom mestu, prvo ga dobro upoznajte.Vidite gde bi rado izlazile, gde vam više prija, kakvo društvo tu dolazi da nebi sebe dovele u neprijatne situacije iz kojih je posle teško izaći. Možda Vas baš tu čeka novi izazov u vidu zgodnog, šarmantnog i zavodljivog muškarca. Neko ko će ceo Vaš život pre tog trenutka baciti u senku. Budite pametne i imajte kočnicu da se ne zaljubite “do ušiju”. Dobro ga procenite i prepoznajte to nešto što bi Vas kasnije koštalo neprospavanih noći i dodatne glavobolje. Da li je slobodan? Da li nešto od Vas vešto krije što bi kasnije napravilo dodatni problem? Da li Vas želi na par sati, nekoliko dana ili možete sa njim održavati kontakt i kasnije kada se vratite u Vaše mesto.

Leto je predivan period za odlazak na more, planinu, jezero. Promena sredine, ako nam to mogućnosti dozvole daje dodatnu pozitivnu energiju i pojačanu kreativnost..Uživajte u životnom izazovu jer složićete se ništa nije večno, pa ne dozvolite da živite po već utvrdjenom “šablonu”. Ne živite po strogim principima, već nešto promenite i uživajte pored nekog zgodnog, romaničnog i temperamentnog muškarca koji je tu samo za Vas. Neka Vam leto donese ludi provod, nezaboravnu zabavu, oslobadjanje od stresa i potiskivanje svega lošeg što Vas je do juče pritiskalo.

Letnje avanture daju posebnu draž, samim tim što od njih mnogo očekujemo ali mogu nam doneti i dodatna razočaranja. One su slatke, kao zabranjeno voće ali i kratke. Retko ko, posle vrelog, letnjeg zanosa ostvari kasniji kontakt. Ne očekujte previše, uživajte u svakom trenutku i danu. Ako ste želele samo dobar provod, uživanje, dobru energiju, dodatno uzbudjenje, onda ste na dobrom putu da to ostvarite. Ako želite nešto “više”, dobro razmislite, da ne bi jednu lepu letnju avanturu pretvorile u noćnu moru.

Drage moje, ako volite leto, ako ste pozitivne i ne razmišljate samo o tome šta je bilo “juče”. Ako volite život, promene i sanjate o tome da se baš Vama desi “nešto” što se do juče dešavalo samo drugima, spremne ste da san pretvorite u javu i leto u samo Vašu bajku. Negde, samo Vas čeka Vaš princ. Sreća prati hrabre, pa SREĆNO vam bilo!

 

Vesna Virgo

 

 0906 200 600 (fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)

Pozovite svog astrologa na broj:  0906 200 600 (fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)

< 1 2 3 4 5 6 7 8 >
bottom

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter