Zabavni sadržaj - astro tekstovi

13.06.2013.

Šta čeka Rakove?

22.05.2013.

Sunce je naš život

Merkur glasnik Bogova kroz osecajni znak Riba

Merkur planeta intelekta i komunikacije u znaku svog izgona, Ribama, putovaće od 6.februara do 15. aprila 2013. god. U tom njegovom hodu obasuće nas melanholija, tuga, sanjarenje… Balade,ljubavne pesme, klasična muzika će prijati našoj duši i umirivaće naš um. Snovi i inspiracija biće jedno. Na “pozornicu” će izaći slikari, muzičari, umetnici. Razvijajte “filmove” u glavi, slike želja i snova nizaće se. Merkuru u tome pomaže i Neptun koji jeste u svom znaku Riba gde on vlada najvišim idealima, gde je njegovo tlo umetnost.

Kvadrat sa Jupiterom koji je u znaku vladarstava intelektualnog i misaonog Merkura, u znaku Blizanca, 9. i 10. februara 2013. kao i kada se prividno vrati unazad 21.22.23. marta, što ce rezultirati problem u komunikaciji, čekanju da nam vest, papir stigne. Što manje pričamo, biće bolje! Nema svađa, samo nesporazuma. Taj uticaj je evidentan i kada se Merkur bude kretao ka kvadratu sa Jupiterom, a to su dani koji pre navedenih datuma. Merkur ce ujedno praviti i sekstil sa Plutonom što je i Merkur koji zna kuda ide i kada je u najvećoj životnoj opasnosti. Misao i psiha će biti duboka, hodaće kroz pakao, ali će biti jasno saznanje sa onim šta je bilo i šta će biti.

Kada se bude prividno vratio unazad i bio u svom retrogranom hodu, od 25. februara do 19. marta pazite koja dokumenta potpisujete, tajne sakrijte, pazite da ne izgubite vazne stvari, da ne kažete nešto što kasnije nećete moći da ispravite. Okrenite se sebi i sledite svoju intuiciju, ona će vam biti najbolji kompas.

Sve dok se budete družili sa Merkurom u Ribama (do 15. aprila 2013.) ne mislite da je vreme izgubljeno, ideje začinjene snovima sada već su ugrađene u budućnost koja nas očekuje…

Astrolog Violeta 0906 200 600

Pozovite svog astrologa na broj:  0906 200 600 (fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)

< 1 2 3 4 5 6 7 8 >
bottom

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter