Zabavni sadržaj - astro tekstovi

11.01.2017.

Numeroskop za 2017.

Mesecna num. prognoza sa Septembar 2016.

Pred nama je jedan lep mesec, ali zahtevan. Moramo da poradimo na sebi, da se oslobodimo losih navika i ogradimo od pojedinih ljudi.U ovom periodu budimo mudriji ,da bi nas odluke manje bolele. Dozivite ljubav i lepotu u uzvisenom obliku, glumu i dramu ostavite po strani.Rascistite sa svim stvarima koje su Vas opterecivale u predhodnom periodu bilo da su u pitanju partnerski odnosi , poslovni ili prijateljski. Nije pravo vreme da zapocinjete nesto novo vec da se dobro isplanira i razmisli.Vasa ne promisljenost mogla bi Vas odvesti u novcane gubitke a onda povratka nema.Pravo je vreme da rascistite sa prosloscu i okrenete se buducnosti.

Omogucite sebi vedriju buducnost kroz nova iskustva, oslobodjeni starih navika i pravi izbor.Nemojte dozvoliti da vas ljudi i dogadjaji razocaraju vec prihvatite teskoce kao zivotni izazov. Ako neko treba da ode iz Vaseg zivota ili Vi iz necijeg neka to bude sada.Sada je pravi period kada treba prepoznati prave stvari i osloboditi se svega sto nije valjalo do sada.Ne razmisljajte o nepotrebnim stvarima. Pozelece te da promenite posao, da napredujete u karijeri, da promenite mesto boravka. Budite humani jer kroz dobrotvorni rad i pomoc drugima dozivece te posebno ispunjenje u ovom periodu.Nije dobar period za ulazak u nove veze jer karmicki period koji je pred nama moze doneti otezanja na samom pocetku. Ako Vas necija nastup ili rec povredi, dobro razmislite na koji nacin cete odreagovati jer mozete pozeleti trajni razlaz sa tom osobom.Rasciscavanje i preispitivanje!

Ukoliko to ne ucinite sada period koji je ispred Vas napravice Vam dodatne probleme.Misterije i sve sto je skriveno dodatno ce Vas uzbudjivati. Bicete puni ljubavi za druge. Napravite bilans onoga sto ste do sada uradili, ne preduzimajte nista novo i prekinite sa starim navikama kojima ste robovali! Dobar period za putovanja u inostransto.Obratite paznju na Vase zdravlje. U ovom periodu pretezno na glasne zice, kicmu, stopala, mladeze i nervni sistem.Kontrolisite pritisak i pojacajte unos vitamina i minerala. Neka vasa mastovitost, kreativnost i tolerancija pronadju put do osoba do kojih Vam je stalo a do ostalih kada osetite pravo vreme.Budite romanticni ali ne preterano sentimentalni da se ne bi urodilo protiv Vas. Prvenstveno budite iskreni prema sebi. Sve najbolje u mesecu Neptuna!

Numerolog Vesna Virgo 0906 200 600

Pozovite svog astrologa na broj:  0906 200 600 (fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)

12.04.2016.

Lenormand karte

1 2 3 4 5 6 7 8 >
bottom

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter