Zabavni sadržaj - astro tekstovi

Mesečna num. prognoza za April 2017.

April mesec nam donosi jaku energiju, velike promene cak i fizicke prirode (od savrsene linije do promene frizure).Mnogo susreta, drustvenih skupova i dobre zabave.Iskoristite sve prilike na adekvatan nacin.Svoju pozitivnu energiju usmerite na pokret i druzenje.Zaboravite strahove i blokade i disite punim plucima.Ogranicenja koja ste postavili sebi,zaboravite.Dosta novih kontakata sa mladjim osobama.Mozda cete postati potpuno drugacija osoba , savitljivija i slobodnija..Ovaj mesec pratice vas osecaj slobode,zelja da mnoge stvari promenite u svom zivotu na bolje.Ovo je mesec avantura.Ucenje vam nece pasti tesko u ovom periodu pa dragi moji djaci i studenti iskoristite pozitivne vibracije.Bicete nepredvidljivi osim u jednom segmentu, teznji ka slobodi.Mrzecete rutinu i podsticati avanturisticki duh u vama. Ako u ovom periodu putujete budite oprezni u saobracaju. Promena sredine pozitivno ce uticati na vas i to vam toplo preporucujemo.Brzo cete reagovati na odredjene situacije , brzo misliti i sto vise poslova obaviti u najkracem roku.Optimisticko raspoilozenje i nadahnuce bice prisutno.

Tezicete sklapanju novih poznanstava, prijateljstava.Necete zeleti da neko 'ugrozi' vasu slobodu. Preme emotivnim partnerima bicete tolerantni ali isto traziti za uzvrat. Bicete sigurni u sebe i to pokazivati na svakom koraku.Svi poslovi vezani za prodaju, izdavastvo, zabavu, umetnost donece pozitivne rezultate. Necete imati problem da motivisete ljude oko vas.Vasa finansijska situacija bice izlozena promenama, od minus do plus faze.Mozda cete raditi vise stvari odjednom.

Istrazivacki duh, hrabrost i zelja da iskusite sve sto zivot moze da vam ponudi nece vam dati mira.Strpljenje, promisljenost, pravilno rasudjivanje mogu vam pomoci da izbegnete moguce greske.

Kada je zdravlje u pitanju obratite paznju na pluca, prehlade, nervni sistem.Moguc problem sa nesanicom.

Mesec dobar za pisanje, ucenje, kontakte sa inostranstvom. Ispunite zelje sebi i ljudima koje volite, putujte, ucite strane jezike i oslobodite se predrasuda.Upoznajte nove ljude, obnovite stara prijateljstva i uzivajte u ovom lepom prolecnom mesecu pod okriljem planete Merkur!

Sve najbolje i SRECNI VAM USKRSNJI PRAZNICI!

Numerolog Vesna Virgo 0906 200 600

Pozovite svog astrologa na broj:  0906 200 600 (fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)

11.01.2017.

Numeroskop za 2017.

12.04.2016.

Lenormand karte

1 2 3 4 5 6 7 8 >
bottom

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter