Zabavni sadržaj - astro tekstovi

Mesečna num. prognoza za Avgust 2017.

Usli smo u jos jedan letnji mesec i treba ga iskoristiti na najbolji moguc nacin.Ali trebamo da znamo sta nam je dozvoljeno a sta manje, da ne bi napravili pogresne poteze.Nije pravo vreme da zapocinjete nesto novo vec da se dobro isplanira i razmisli.Vasa ne promisljenost mogla bi Vas odvesti u novcane gubitke a onda povratka nema.Pravo je vreme da rascistite sa prosloscu i okrenete se buducnosti. Omogucite sebi vedriju buducnost kroz nova iskustva, oslobodjeni starih navika i pravi izbor.Nemojte dozvoliti da vas ljudi i dogadjaji razocaraju vec prihvatite teskoce kao zivotni izazov.

Ako neko treba da ode iz Vaseg zivota ili Vi iz necijeg neka to bude sada.Sada je pravi period kada treba prepoznati prave stvari i osloboditi se svega sto nije valjalo do sada.Ne razmisljajte o nepotrebnim stvarima. Pozelece te da promenite posao, da napredujete u karijeri, da promenite mesto boravka. Budite humani jer kroz dobrotvorni rad i pomoc drugima dozivece te posebno ispunjenje u ovom periodu.Nije dobar period za ulazak u nove veze jer karmicki period koji je pred nama moze doneti otezanja na samom pocetku. Ako Vas necija nastup ili rec povredi, dobro razmislite na koji nacin cete odreagovati jer mozete pozeleti trajni razlaz sa tom osobom.Rasciscavanje i preispitivanje! Ukoliko to ne ucinite sada period koji je ispred Vas napravice Vam dodatne probleme.Misterije i sve sto je skriveno dodatno ce Vas uzbudjivati. Bicete puni ljubavi za druge. Napravite bilans onoga sto ste do sada uradili, ne preduzimajte nista novo i prekinite sa starim navikama kojima ste robovali! Dobar period za putovanja u inostransto! Ako poslovno kontaktirate sa stranim firmama, dobar period da konacno zavrsite poslove koji se vec duzi vremenski period odugovlace. Posetite turisticke agencije i iskoristite letnje popuste jer odmor moze samo da Vas dodatno oslobodi stresa.

Moramo da poradimo na sebi, da se oslobodimo losih navika i ogradimo od pojedinih ljudi.U ovom periodu budimo mudriji ,da bi nas odluke manje bolele. Kada je zdravlje u pitanju u ovom periodu obratite paznju na glasne zice, kicmu, stopala, mladeze i nervni sistem.Znaci, postedite sebe stresa koliko god je to moguce! Kontrolisite pritisak i pojacajte unos vitamina i minerala jer ovaj letnji period je prebogat svezim vocem i povrcem.Snovi ce Vam biti intezivniji u ovom periodu pa pokusajte da zapamtite sta sanjate, mogu Vam biti predskazanja.

Umesto da vreme ispunjavate razmisljanjem sa onim sta jeste ili sta niste uradili , razmisljajte o onom sto Vas ceka, kroz pozitivan stav , emotivnu i duhovnu nadgradnju! Pokusajte da pronadjete nesto dobro i u situacijama kada deluju bezizlazno. Uzivajte u svakom danu suncanog avgusta ,jer ne postoje porazi, postoje samo pouke! Sve najbolje!

Pozovite svog astrologa na broj:  0906 200 600 (fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)

11.01.2017.

Numeroskop za 2017.

12.04.2016.

Lenormand karte

1 2 3 4 5 6 7 8 >
bottom

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter