Zabavni sadržaj - astro tekstovi

11.01.2017.

Numeroskop za 2017.

Mesečna num. prognoza za Decembar 2016.

Nije vreme za lazi ,vec za istinu, postenje,prastanje, korektnost.Izrazite svoje zelje i pokazite vase talente , vreme je za to. Ne razbacujte svoju dragocenu energiju na nepotrebne stvari vec usmerite na ono sto je najbitnije. Izlazite,uzivajte, poklonite paznju onima koje volite a oni ce to prepoznati i uzvratiti.Ne kritikujte vec pohvalite, ne zaboravite vec necim obradujte.

Finansije su pod uticajem dobrih vibracija.Novac stize do vas i to sa vise strana..Nova desavanja,nove okolnosti ali sve vodi ka uspehu. Ne kritikujte ljude koje volite jer ih mozete udaljiti od sebe vec pohvalite i obradujte.Izrazite svoje zelje i pokazite svoje talente.Period dobar da se na neki nacin iskazete i dodjete do dobrih rezultata na licnom planu.

Budite nezni prema emotivnim partnerima i pokazite ljubav i privrzenost. Mnogi ce u ovom periodu pronaci ljubav svog zivota ali se pripazite velikih razocarenja jer oziljci na dusi najteze se lece.Ne dozvolite da odreagujete suvise impulsivno.

Ovaj period moze biti obelezen putovanjima,raznim drustvenim aktivnostima, zabavama.

Obratite paznju na zdravlje.Cuvajte svoj respiratorni sistem,sinuse. Moguci problemi sa jetrom, zucnom kesom, kukovima, stopalima.Oseticete pojacan apetit pa malo obratite paznju na pravilnu ishranu, da se ne mucite sa dodatnim dijetama.

Puno pozitivne energije, veselja i zabave.Povezite se sa starim prijateljima na koje ste u poslednje vreme zaboravili, ali i nova prijateljstva na pomolu.

Ako bas sve ne ide po planu,to ne treba da vas pokoleba,prihvatita izazove. Imajte veru u sebe i sreca ce da pronadje put do vas. Novac lako do vas dolazi ali lako i odlazi.Budite pronicljivi sa malo vise strpljenja i upornosti. Neka vasa zivotna radost i vesela narav budu najbitnije u ovom periodu, teze stvari ostavite po strani.

Neka vas optimizam, talenat i nesebicnost otvore nova vrata ka uspehu. Bicete veoma aktivni, u neprekidnom kretanju i pronalazenju resenja.Mesec koji donosi poboljsanje i napredovanje u poslovanju, profesiji. Iskoristite pozitivne promene i uspecete!

Naoruzajte se osmehom i sve je mnogo lakse. Sve najbolje u ovom srecnom mesecu, pod okriljem planete Jupiter!

Pozovite svog astrologa na broj:  0906 200 600 (fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)

12.04.2016.

Lenormand karte

1 2 3 4 5 6 7 8 >
bottom

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter