Zabavni sadržaj - astro tekstovi

Mesečna num. prognoza za Decembar 2017.

Decembar, mesec kada ce vam trebati vise mastovitosti, boljeg raspolozenja i samopouzdanja.Mesec sa teskom i hladnom energijom. Zelimo bolju i sigurniju buducnost, razmisljajmo sada. Period kada cete zanemariti emocije i vise se baviti poslovima od interesa. Ovo je mesec kada red, rad i disciplina treba da budu prepoznatljivi. Rezervisanost, hladnoca i sumnjicavost pratice vas u stopu. Proradice osecaj odgovornosti.

Dosta pesimizma u vama. Dobar period za resavanje stambenih pitanja vezanih za prodaju ili izdavanja nekretnina.Moguca razdvajanja i preseljenja. Ako imate neresene sudske sporove nedelja pred vama donosi razresenja. Nigde ne zurite, vreme je na vasoj strani.

Budite istrajni i dosledni. Cuvajte zdravlje jer u ovom periodu moze biti naruseno.Posetite lekara! Mozete imati problem sa stitnom zlezdom, kozom. Moguca pojacana nervoza, unutrasnji strahovi. Cuvajte se mogucih povreda,prehlada, posekotina, problema sa zubima. Moguc pad imuniteta, osecaj iscrpljenosti. Napravite svoj program ishrane i vezbi koje vam mogu pomoci da se osecate bolje.

Tezak mesec, pun dodatnih opterecenja. Samo velikom istrajnoscu i dobrom organizacijom mozete doci do pozitivnih rezultata. Moguci problemi u karmickim, emotivnim vezama. Dosta raskida u ovom periodu, udaljavanja od partnera. Bicete prinudjeni da se borite sa razlicitim teskocama. Pronadjite snagu da se izborite sa svim preprekama , suocite sa starim greskama i postanete mnogo sigurniji i stabilniji.

Naucite da vise cenite svoju duhovnu snagu. Dosta razmisljanja o tradiciji, svom poreklu. Pokazacete odanost, hrabrost, ozbiljnost. Sve sto budete radili mora biti jasno i tacno.

Budite mudri, vredni, radni i odgovorni. Do finansija samo uz veliki rad i odgovornost, nista ne dolazi lako do vas.

Budite marljivi, trezveni, realni i pokusajte da izbegnete prepreke koje vam se nadju na putu. Pronadjete kompromis i prihvatite zivot sa svim usponima i padovima .Sve najbolje u mesecu Saturna!

Vesna Virgo

Pozovite svog astrologa na broj:  0906 200 600 (fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)

11.01.2017.

Numeroskop za 2017.

12.04.2016.

Lenormand karte

1 2 3 4 5 6 7 8 >
bottom

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter