Zabavni sadržaj - astro tekstovi

11.01.2017.

Numeroskop za 2017.

Mesečna num. prognoza za Jun 2016.

Usli smo u jedan lep, zavodnicki mesec. U ovom mesecu naucicete sta znaci posvecenost sebi. Vasa prefinjenost, otmeno drzanje i pozitivno zracenje biti veoma primeceni. Ukoliko vise budete vodili racuna o sebi sve ce imati vise koristi od vas, porodica, emotivni partneri, ljudi koje volite. Magnetska privlacnost i primecenost u krugovima u kojima se krecete. Odmerite dva puta, da budete sigurni da niste pogresili. Davanje i sluzenje onima za koje mislite da to zasluzuju. Postavite se u ulogu stvaraoca a ne zrtve.Mesec u kome ce vladati ljubav i harmonija. Da li ima nesto lepse od toga! Probudice se emocije i osecaji za lepotu i umetnost. Lepi maniri bice u prvom planu, blagonaklonost i ljubaznost. Budite romanticni i nemojte skrivati sta osecate prema osobama koje volite, osobama iz vaseg okruzenja, roditeljima i emotivim partnerima.

Porodica ce vam biti u prvom planu: roditelji, emotivni partneri, deca, dragi prijatelji...Toplina domace atmosfere bice vam najvaznija. Ulivace te poverenje svojim prijateljima i necete biti suvise kriticni i ostri u osudama istih.Preuzmite odgovornost za sopstvene greske i propuste, bice vam lakse.

Neka vas ponese umetnicki duh, dobro raspolozenje i kreativnost. Cuvajte porodicu i dozivite ljubav na najlepsi nacin.Budite nezni, osecajni, strastveni i posveceni. Posvetite se svom fizickom izgledu. Iskoristite svoj sarm za osvajanje suprotnog pola, ovi dani vam idu u prilog.

Sigurno je da ce se povecati vase obaveze vezane za porodicu a i odgovornost.

Partneri ce teziti da se vise zblize i osetice se toplina kroz komunikaciju. Dobre vibracije i dobri saveti.

Povedite racuna o svom zdravlju narocito na razne infekcije, upale jajnika (kod dama),besiku, grlo, bubrege.Moguce alergije, osipi.Unos kalcijuma i vitamina C smanjice tegobe do odlaska kod lekara ako je neophodno.

Budite lepi,prijatni i topli za vasu porodicu i drage prijatelje! Budite romanticni, nezni, osecajni,milosrdni i to ce vam se vratiti na najbolje moguc nacin. Povecana culnost i naglasen hedonizam.Lepota u svim oblicima.Vreme je da se aktivirate i pronadjete srodnu dusu, ako to do sada vec niste uradili! Sve najbolje u ovom prelepom, ljubavnom mesecu Venere!

Numerolog Vesna Virgo 0906 200 600

Pozovite svog astrologa na broj:  0906 200 600 (fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)

12.04.2016.

Lenormand karte

1 2 3 4 5 6 7 8 >
bottom

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter