Zabavni sadržaj - astro tekstovi

Mesečna num. prognoza za Jun 2017.

Usli smo u jun mesec i nova ocekivanja su pred nama.Mesec kada trebate da postignete unutrasnji mir.Preuzimajuci vise obaveza na sebe bicete zadovoljniji, koliko god se u odredjenim trenutcima osecali usamljeno. Bicete izlozeni velikom mentalnom naporu.Period kao stvoren za duhovni razvoj,jacanje mentalne snage, za odredjivanje zivotnih prioriteta i ciljeva.Dosta razmisljanja o proslosti i potreba da budete sami. Izbegavacete druzenje cak i sa osobama koje su vam izuzetno drage. Preispitivanje i upoznavanje sopstvene licnosti.Budite oprezni kada su u pitanju finansije i ostala pitanja vezana za karijeru.

U ovom periodu moze doci do nesuglasica sa emotivnim partnerima, cestih svadja pa povedite racuna da se veza ne okonca na nacin na koji bi najmanje zeleli.Ako ulazite u novu vezu ,dobro analizirajte osobu pored vas, da se ne bi naknadno razocarali. Vodite racuna o svakoj izgovorenoj reci i sprecite moguci problem na vreme zbog velike napetosti koju cete osecati.Osecaj depresivnosti, napetosti, nervoze. Olaksanje dolazi kroz fizicke vezbe, setnje, meditiranje, laganu hranu.

Pokusajte da uspostavite unutrasnji mir i ravnotezu kroz strpljivost i smirenost i analizu vaseg dusevnog stanja.Jasno izrazite svoje zelje i potrebe da bi vas oni kojih se ticu razumeli na pravi nacin.Budite mudri i plemeniti ali u u isto vreme misticni, zagonetni, originalni.Neka vasa duhovna snaga dodje do izrazaja. Pojacana intuicija moze vam mnogo pomoci u ovom periodu, znaci - vise poslusajte sebe iznutra.

Obratite paznju na vase zdravlje koje ce biti dosta osetljivo narocito na nervni sistem,zglobove,donji deo kicme. Cuvajte se nezgoda, ozleda.Mozete imati problem sa tezinom.

U ovom periodu cete dosta uciti i sticati nova znanja.Pokusajte da budete vise posmatrac nego direktan ucesnik.Otkrijte ono najpozitivnije u sebi i ljudima oko vas.Smanjite impulsivnost i odredite svoje zivotne ciljeve i prioritete.Neka dodje do izrazaja vasa unutrasnja snaga, mudrost, vera. .Tragacete za mnogim odgovorima ali prvo se okrenite sebi da bi razumeli druge.On nam daje pojacanu intuiciju i misticnost.Posto je sezona godisnjih odmora otvaraju vam se mnogi putevi u nepoznato, novi izazovi, nova desavanja.

Ako u ovom periodu budete imali problema veznih za telekomunikaciju, krivca trazite u ovoj planeti..Dosta razmisljanja o proslosti i potreba da budete sami. Izbegavacete druzenje cak i sa osobama koje su vam izuzetno drage. Preispitivanje i upoznavanje sopstvene licnosti..Uspeh samo dolazi kroz strpljenje Ako razmisljate o proslosti, razmisljajte na pozitivan nacin. Izborite se sa depresijom i nervozom.Sebi ulepsajte ovaj prolecno - letnji mesec na nacin koji vam najvise odgovara ,bilo da je u pitanju citanje novih, zanimljivih knjiga, odlazak na mesta koja vas opustaju ili istrazivacki rad. Sve najbolje!

Numerolog Vesna Virgo 0906 200 600

Pozovite svog astrologa na broj:  0906 200 600 (fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)

11.01.2017.

Numeroskop za 2017.

12.04.2016.

Lenormand karte

1 2 3 4 5 6 7 8 >
bottom

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter