Zabavni sadržaj - astro tekstovi

11.01.2017.

Numeroskop za 2017.

Mesečna num. prognoza za Maj 2016.

Vladavina br. 5 (MERKUR)

Mesec kada cete vise da promovisete svoje ideje. Maj mesec je mesec za nove proboje u nova polja izazova.Zaboravite strahove i blokade i disite punim plucima.Ogranicenja koja ste postavili sebi - zaboravite.Citajte stvari o kojima do sada nikada niste procitali i otkrijte nove tajne.Dosta novih kontakata sa mladjim osobama.Mozda cete postati potpuno drugacija osoba , savitljivija i slobodnija..Ovaj mesec pratice vas osecaj slobode,zelja da mnoge stvari promenite u svom zivotu na bolje.Ovo je mesec avantura.Ucenje vam nece pasti tesko u ovom periodu pa dragi moji djaci i studenti "navalite" na posao.Sirenja i neogranicenosti sirite u svakom pravcu.Bicete nepredvidljivi osim u jednom segmentu, teznji ka slobodi.* Mrzecete rutinu i podsticati avanturisticki duh u vama. Ako u ovom periodu putujete budite oprezni u saobracaju.Brzo cete reagovati na odredjene situacije , brzo misliti i sto vise poslova obaviti u najkracem roku.Optimisticko raspoilozenje i nadahnuce bice prisutno.

Tezicete sklapanju novih poznanstava, prijateljstava. Bicete sigurni u sebe i to pokazivati na svakom koraku.Svi poslovi vezani za prodaju, izdavastvo, zabavu, umetnost donece pozitivne rezultate. Necete imati problem da motivisete ljude oko vas. Period odlican za meditaciju, vezbe, jogu.

Istrazivacki duh, hrabrost i zelja da iskusite sve sto zivot moze da vam ponudi nece vam dati mira.Strpljenje, promisljenost, pravilno rasudjivanje mogu vam pomoci da izbegnete moguce greske. Ako trebate neceg da se rasteretite uradite sada jer ce odluka biti valjana. Lepe promene, lepi trenuci, lepi rezultati.

Prema emotivnim partnerima gajite lepe misli i pokazite privrzenost. Nagomilana nervoza moze da napravi problem u pojedinim vezama,zato pre nego sto nepromisljeno nesto kazete sto bi partnera povredilo razmislite o posledicama.

Sto se tice zdravlja obratite paznju na respiratorni sistem, alergije, sake, vid...Moguce nesanice i telesna iscrpljenost. Unosite dosta tecnosti u organizam i vitamine kroz sveze voce i povrce.

Knjizevnici, pesnici vreme je za nove inspiracije, okrenite se pisanju , novim kontaktima, pregovorima vezanih za izdavastvo.Opustite se uz dobru muziku, posetite promocije koje vama odgovaraju i prosirite vidike. Vreme je da se pokrenete i posvetite dragim ljudima, prijateljima i ako niste u emotivnim vezama mozda bas u ovom periodu pronadjete 'nekoga" ko ce vam promeniti zivot.. Vreme je za promene! Bicete velikodusni, nestrpljivi i nemirni. Negujte sebe spolja i iznutra.Pobegnite od rutine i dosade, bolje cete se osecati.Bicete sposobni da radite vise stvari odjednom, sto nije tako lose.Ne ustrucavajte se i iskoristite sve pogodnosti koje vam se ukazu u ovom mesecu. Budite pozitivni i sirite optimizam. Vreme promena je stiglo a na Vama je da ga iskoristite na najbolji nacin.Mozda kasnije nece biti mogucnosti za ispravke.Sve najbolje u mesecu MERKURA!

Numerolog Vesna Virgo 0906 200 600

Pozovite svog astrologa na broj:  0906 200 600 (fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)

12.04.2016.

Lenormand karte

1 2 3 4 5 6 7 8 >
bottom

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter