Zabavni sadržaj - astro tekstovi

MLAD MESEC U RIBAMA 1.MARTA 2014.

Ovaj Mladi Mesec kada uđe na na 10 stepeni Riba otvoriće nam spiritualne svetove – vreme je za duhovno buđenje. Mlad Mesec iliti New Moon se dešava u 09h 1.marta 2014. Sa svakim Mladim Mesecom trebamo preispitati svoje akcije i reakcije, kako se nosimo sa problemima u osećanjima, ljubavi, dušom i duhovnošću. Mnogi astrolozi znaju Mlad Mesec u Ribama definisati kao spiritualni mesec ili duhovni mesec, a s obzirom da svakome od nas znak Riba se negde nalazi u natalnoj karti, dubina, duhovnost, buđenje će se dešavati kroz to polje i sam znak Riba. Opis događaja možemo dobiti i kroz planete koje se nalaze od 7 do 15 stepeni Riba, jer se konjukcija Sunca i Meseca ( Mlad Mesec ) dešava na 10 stepenu tog vodenog znaka.

„Bog“ su Ribe, a svi smo mi njegova/njena deca , zato bezuslovna ljubav i novi početak ( Mlad Mesec ) nam otvaraju pitanje božanske ljubavi i posvećenosti onima koje volimo. Ovo je vreme da darujemo više ljubavi i sebi kao i drugima. Ovaj Mesec nam donosi dovoljno energije da stanemo uz sebe i da prestanemo sa samodestruktivnostima, da se odreknemo onogo što možemo staviti u kategoriju „zavisnoti“, bilo da je to osoba, predemet ili navika. Ljudi oko nas će menjati svoje ponašenje osevestivši neke svoje senke. Energija ove Lune će omugućiti svesti da korisiti svoju snagu i da ojača psihu da bismo ostvarili naše snove. Ali dešava se i Marsov hod unazad, kao i Saturna, Boga Karme i vremena, pa ćemo se osećati usporeno do punog meseca. Zbog retrogradnog hoda Marsa kroz znak Vage možemo se osećati frustriranim, agresivnim na tihi način, povučeni u svoj svet ljutinje i podsećanja na odnose koje nismo završili ( u svom srcu, u svojim mislima ) što će osetiti oni u znaku i sa podzankom Vage, ali i kroz polja gde nam se nalazi taj vazdušni znak , pogotovu ako su vam i lične planete tu. Svaki put kada neka planete ide unazad ona nas uvek preispituje ono što smo naučili i da li idemo dalje sa naučenim, da li duhovno rastemo. To preispitivanje ćemo doživeti i kroz retrogradni hod Saturna u znaku Škorpije ( 2.mart – 20.juli 2014. ). Težina, presija, napor sve je to delo Saturna. Ali ne zaboravite ako lekcije Saturna prođete, on zna da ostavi vrata gde nas očekuje divna sadašnjost koju treba da živimo. Konfuziju, haos i tugu nam je poslednje tri nedelje doneo i retrogradni Merkur koji od od 28. februara kreće direktno pa će opustiti svoje stege nerazumevanja istine. Mada u Vedskoj astrologiji je do 20.marta 2014. retrogradan, pa neki astrolozi smatraju da će još uvek Merkur(misao, komunikacija ) „živeti“ u svojoj senci.

Ono što je bitno sadašnjim planetarnim „valcerom“ sagledati jeste da su haos i tuga prožimajući delovi dobra i da ih sa mirom posmatramo jer će nam SVETLOST koja nas očekuje drugačije izgledati.

Astrolog Violeta 0906 200 600

Pozovite svog astrologa na broj:  0906 200 600 (fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)

07.10.2013.

Venera u Strelcu

02.09.2013.

Rođeni 13. u mesecu

14.08.2013.

VAŠ SREĆAN BROJ

31.07.2013.

Veliki vodeni Trigon

< 1 2 3 4 5 6 7 8 >
bottom

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter