Zabavni sadržaj - astro tekstovi

Šta čeka Rakove?

Dragi Rakovi,

Ulazak Venere i Merkura u vaš znak početkom juna oživeo je pisanje, onako iz srca i duše, iskonski, stvarajući bajku od davno zaboravljenih uspomena. Merkur će se kretati retrogradno kroz vaš znak od 26.06 do 19.07. pa u ovom periodu može usporiti i otežati komunikaciju. Vesti stižu sa zakašnjenjem a i vratiće se nešto iz prošlosti, čitaćete verovatno pročitane knjige, neke delove. Talentovani za pisanje mogu napraviti i svoja remek dela . Ovo je idealno vreme i za ljubavne sustete, oživljavanje uspomena ali i bolno sazrevanje, suačavanje sa realnošću ma kakva ona bila. Moramo sebi odgovoriti da li je naša ljubav čista.

Ulaskom Sunca u vaš snak 21.06. imaćete snage i poslovne inteligencije da svoj posao učinite profitabilnim iako vaša pojava može delovala zanesenjački i nepraktično. Vi ne volite promene, ali svaku priliku znaćete da iskoristite.

27.06 u vaš znak, nakon 12 godina ulazi Jupirer i ostaće tu oko godinu dana. Jupiter ovde donosi bogatstvo i uspeh u trgovini nekretninama, odnosima sa javnošću, stupanje u kontakt sa najrazličitijim ljudima.. Donosi visok moral, znanje, plemenitost, saosećanje. Sigurnost se nalazi u porodičnim odnosim ali roditeljsko saosećanje pokazivaćete i prema siromašnim i slabima.

Neki Rakovi mogli bi osetiti nostalgiju za roditeljima, previše sentimentalnosti pri napuštanju roditeljskog doma.

13.07. u znak Raka ulazi Mars i boravi do 27.08. pojačavajući preduzetnički duh, sklonost brzoj i lakoj zaradi. Čuvajte se da ne postanete žrtva ličnih ambicija. Mars će doneti osetljivost i nervozu. Malo će splasnuti oduševljenje, pojačava se sklonost boemskom životu pa pripazite da ne dođe do poremećaja u porodičnim odnosima.

Astrolog Rada 0906 200 600

Pozovite svog astrologa na broj:  0906 200 600 (fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)

22.05.2013.

Sunce je naš život

< 1 2 3 4 5 6 7 8 >
bottom

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter