Zabavni sadržaj - astro tekstovi

Tranzit Venere kroz znak Lava po kućama

Venera u sebi, pored lepote, ljubavi, želje, nosi i dublju poruku. U pozitivnom smislu nosi potrebu za harmonijom, gracioznošću, saosećanjem, dok u negativnom smislu nosi ljubomoru, hedonizam, poročnost. Dok Venera tranzitira kroz vatreni znak Lava donosi jake strasti, samouverenost, želju da se bude u centru pažnje, da dobijemo priznanje bilo u porodici, radnom mestu, a ponos i sujeta mogu iskomplikovati romantične veze.

Prvi aspekt, trigon napraviće Venera sa Mesecom već 29.06. što će doneti emocionalnu ispunjenost, želju za brakom, žene će se osećati lepim, privlačnim.

03.06 Venera će napraviti izazovan aspekt sa Saturnom i doneće najviše problema u ljubavnom životu. Usamljenost i osećaj tuge dolaze od tereta karmičkih dugova gde je bilo napuštanja, ostavljanja, ponižavanja, žrtvovanja zbog ljubavi. Kako je venerin dispozitor Sunce u emotivnom znaku Raku i pravi vodeni trigon sa Neptunom i Saturnom imaćemo dobru priliku da uravnotežimo svest, podsvest, razum, odgovornost i intuiciju 06.06. Venera pravi inkonjunkciju sa Plutonom iz Jarca što može doneti neumerenost, stresne situacije i gubitak ljubavi usled jakih strasti. Već sutradan 07.06. Venera je u trigonu sa Uranom i budi želju za slobodnim ljubavima. Donosi iznenađenja, ljubav se dešava u najrazličitijim ambijentima, na neobičnim mestima.

Tranzit Venere kroz znak Lava će biti prava prilika da uskladimo život koji živimo, sa karmom i punom svrhom, da otkrijemo razloge koji se nalaze u pozadini stvari.

Veneru lakše osećamo po kućama nego po znacima;

1 kuća

Dok Venera bude prolazila kroz prvo polje daće snažnu dispoziciju duha, nastupaćemo sa više sigurnosti. Mladi će ulaziti u nove veze, umetnici će imati uspeha. Osećaćemo se lepo iako ne možemo ostvariti neke želje zbog karmičkih opterećenja. Možda ćemo samo promeniti frizuru i prikazati se u boljem svetlu.

2 kuća

U drugom polju Venera donosi lakši način zarade, povećava finansijsku sigurnost i treba voditi računa kako koristimo svoje resurse. Odolimo iskušenjima luksuznog života. Umetnicima veća zarada kao i trgovanje umetničkim predmetima.

3 kuća

Kroz treće polje Venera daje kraće putove, lepe vikend šetnje sa nekim koga volimo. Može nam se desiti zaljubljivanje na ulici, u komšiluku, ugodni sustreti u autobusu, avionu... Planirajte izlazak sa bratom, sestrom. Pokažite ljudima koliko vam znače.

4 kuća

Dok Venera prolazi kroz četvrtu kuću, u kući je prijatna atmosfera. Tada pozivamo goste, roditelje. Renoviramo stan, novi dizajn. Moramo voditi računa da ne preopteretimo kućni budžet. Ako planiramo selidbu tada je povoljno.

5 kuća

Sada nam se može desiti susret sa karmičkom ljubavi. To su nezaboravni i neočekivani doživljaji i događaji. Akcenat je na zabavama, izlascima u pozorište, koncerte.. Tada smo kreativni i umetnički inspirisani. Povoljno za rad sa decom. Donosi trudnoću, srećan porođaj, zabave, svakodnevne stvari, Moramo voditi računa da se ne prepustimo prevelikoj udobnosti.

6 kuća

Dok Venera prolazi šestim poljem biće lepši odnosi na poslu, poboljšanje ličnih odnosa sa kolegama, lični rad se više ceni, povoljan period za godišnji odmor, uređuje se poslovni prostor, pojavi se simpatična osoba na poslu. Možemo poboljšati zdravlje. U ovom periodu može nam biti ukradena i neka lepa uspomena koja nas može još više vezati.

7 kuća

Tranzit Venere kroz sedmo polje donosi venčanje samo sa sudbinskim partnerima, možda ćemo pogrešiti kad kažemo NE. Odlazak na medeni mesec. Prepoznajte potrebe drugih ljudi, tranzit donosi dobre kontakte sa ljudima, bolje odnose, sporazume. U braku donosi lepe stvari. Više vremena se provdi zajedno, obnavljaju se emocije.

8 kuća

Ovde su mogući sukobi u ljubavnom životu, jake seksualne želje, više fizičke ljubavi. Venera ovde gubi svojstva harmonije, donosi konflikte. Ako uzimamo kredit lakše ćemo realizovati. Finansijski uspesi. Donosi probleme sa reproduktivnim organima i tajne ljubavne veze.

9 kuća

Ako planiramo put u inostranstvo bolje je tada ići, možemo doživeti romantičnu ljubav, oživeti uspomene sa starom ljubavi. Upoznajemo nove kulture i širimo horizonte. Interesujemo se za religiju, neku ideologiju. Ako studiramo u inostranstvu urodiće plodom.

10 kuća

U ovom periodu u život nam ulaze ljudi od izuzetne poslovne i profesionalne koristi. Predpostavljeni nas vide u pozitivnijem svetlu. Laskanje na poslu, dobijanje titula, podizanje javnog ugleda, časti. Više novca se zarađuje, povoljnije za promenu posla. Sada intenziviramo odnos sa roditeljima.

11 kuća

Ovde Venera sugeriše da lepa reč otvara vrata. Društveni život je bogatiji, komunikacija sa prijateljima, simpatije u društvu, upoznajemo osobe preko prijatelja. Možda nalazimo i partnera. Pravimo dobre planove i uočavamo kako smo korisni u društvu a osećamo se kao kod kuće.

12 kuća

Sada imamo želju da pomognemo ljudima koji pate. Vreme za tajne sastanke, sukobi u emotivnom životu. Treba izbegavati direktne konfrontacije. Dobro je izolirati se, distancirati zbog mogućih posledica. Susret sa nekom osobom iz prošlog života.

Astrolog Rada 0906 200 600

Pozovite svog astrologa na broj:  0906 200 600 (fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)

13.06.2013.

Šta čeka Rakove?

22.05.2013.

Sunce je naš život

< 1 2 3 4 5 6 7 8 >
bottom

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter