Venera u ljubavi

Dragi moji i drage moje,
Pokoravajući se silama prirode koje su skoro sve važne planete, muške i ženske, smestile u muški znak i ja se prvo obraćam muškom rodu, s iskrenom nadom da mi dame neće zameriti na ovom gently lady's postupku. Tim više što će se čak i Venera, ta divna planeta ljubavi i lepote, u narednom periodu nalaziti u Ovnu, tipično muškom znaku, i svima nama će doneti strast, želju za eksperimentisanjem i lupanjem reckica, šarm i magnetizam, a u nama, damama, muški princip ce biti naglašeniji od ženskog i u svakoj od nas probudiće Kazanovu.

U zavisnosti od konstelacija planeta i aspekata u natalnoj karti, nećemo biti bas svi (sve) oduševljeni takvim razvojem događaja. Romantičnijim, nežnijim dušama, onima koji sanjaju večnu ljubav, savetujem da sačekaju 17. maj kada Venera ulazi u znak Bika koji uz strast obećava i harmoniju, vernost, nežnost i trajnost. Svima nestrpljivima savetujem da se opuste i uživaju u najraznovrsnijim spinovima koje će im planete ponuditi, bez preteranog uživljavanja u predstojeća dešavanja koja nam, baš kao i ovogodišnje doba, donose nagle promene.

Ovan

U naredne dve nedelje ovnovi će dobiti ono što i priželjkuju - ljubav na prvi pogled, erotiku, strast, prekide i nove početke. Pravi dramski zapleti i raspleti, praćeni životnom radošću i opuštanjem.

Bik

Netipično za bikove - tajna veza na pomolu, kao i raskidi i pomirenja. Ne primajte sve previše k srcu. Pokušajte da se opustite i sačekajte ulazak Venere u vaš znak.

Blizanci

Samouverenost koja prati blizance, kao i bistrina i brzina, doći će do punog izražaja. Flert, flert i samo flert. Novi ukusi i mirisi mame leptirice.

Rak

Nepopravljive romantičare očekuje susret o kakvom su sanjali, uz malu opasnost da se princ, nakon poljupca, pretvori u žapca. Samo polako, bez panike i rasprava sve će doći na svoje mesto kad za to dođe pravo vreme.

Lav

Kao ni ostale znakove, uostalom, strast neće zaobići ni lavove. Biće u centru pažnje, baš kako im i odgovara. Priliv energije, kreativnost i umetnički talenat dolaze do izražaja čak i na polju ljubavi.

Devica

Večiti sitničar, u narednom periodu zaboraviće na sitnice. Skrivena strast izbija na površinu, a inicijativa postaje njihov zaštitni znak. Same sebe će iznenaditi.

Vaga

Ako ste u stalnoj vezi ili braku, čeka vas, ne bezrazlozna, ljubomora od strane partnera. Flert strast i rizik ne mogu zaobići ni vaš znak, koji, inače, čezne za harmonijom. Malo opreza ne bi škodilo.

Škorpija

Varaće i biće varane. Neće se znati ko je mačka, a ko miš. Igra i strast, strast i igra. I sve to iza leđa partnera, koji ne ostaje dužan.

Strelac

ALI - sreću kvari! Sklad, mir i toplinu porodičnog doma, može da pokvari neko nenajavljen, iz daleka. Strelac, koji živi za avanturu i kroz avanturu, ne bi bio strelac kad ne bi umeo da se nosi s tim.

Jarac

Naoko hladan, u narednom periodu pretvoriće se u buktinju vidljivu iz daleka. Čak i one u braku uspavana i zaboravljena strast neće mimoići. Svađe i mirenja, snažne emocije i mnogo erotike.

Vodolija

Neko ko voli kratke veze i slobodu, vezaće se u čvor. Pojaviće se neko ko će slobodnjake izbaciti iz ravnoteže. U sveopštem ludilu - verna vodolija. Nemoguće? Ne, nije!

Ribe

Mnogo snova i romantike za sanjalice i romantičare, za sve one koje srce vodi. Problem je samo što će srce vući na više strana i snovi će se plesti oko više osoba. Nema veze, bar se nećete dosađivati!

Nazdravimo Suncu, prirodi i životu!

Autor: Dragica Milanović

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter