Blog: astrolog i tarot tumač Olga

Novogodišnje modne nedoumice

Večito žensko pitanje – „šta obući?“ pred Novu godinu postaje tema o kojoj se duboko razmišlja... talasi panike nas preplavljuju dok stojimo pred prepunim ormarom i shvatamo da zaista, jednostavno, tu nema ničega u čemu bismo mogle da izgledamo baš onako reprezentativno... Drage moje mlade i malo starije dame, za svaki problem postoji rešenje, pa hajde da pomognemo jedne drugima. Ja ću Vama pružiti po koji savet i zrnce mudrosti, a Vi ćete meni uzvratiti time što ćete uživati u svom izgledu i provesti se najbolje moguće u dugo čekanoj, ludoj novogodišnjoj noći...

Ovan

Za vesele i aktivne pripadnice ovog znaka, potrebna je garderoba koja ih ni jednog trenutka neće sputavati, jer one neće sedeti u nekom ćoškiću i elegantno pijuckati piće, već će želeti da igraju i provesele se. Mlađoj populaciji će odgovarati neke fensi iscepane farmerke uz top ili majicu jarkih boja sa nekoliko ukusnih šljaštećih detalja. Kada se uz to dodaju dobar kaiš, ravne cipele ili baletanke, i gomila nakita dobija se jedna atraktivna sportska varijanta koja totalno odgovara ženama ovnovima. One malo ozbiljnije odlučiće se za elegantnu, ali seksi varijantu koja uključuje crvenu ili crnu haljinu neobičnog kroja (ili sa nekim ekstravagantnim detaljima) i vrtoglavo visoke štikle. U svakom slučaju, žena ovan neće dozvoliti da prođe nezapaženo, a njen modni stil i urođen osećaj za ritam će joj to svakako omogućiti ove noći.

Bik

Mile i slatke pripadnice ovog znaka će krenuti sa novogodišnjim pripremama od ranog jutra. Jer, zaboga, sve mora biti na svom mestu, svaki detalj uklopljen, a frizura savršena. Kosa je poseban modni detalj koje će žene bikovi maksimalno iskoristiti, jer je pored grudi i savršenog struka, nešto na šta su naročito ponosne. A imaju i dobrih razloga za to. Bez obzira da li će se obući moderno (one mlađe) ili klasičnije (one malo ozbiljnije) jedno je sigurno – izgledaće ultra ženstveno. Zato za one mlade i lude preporučujem pantalone koje će lepo pratiti liniju tela i majicu koja otkriva leđa ili ramena... kosa je puštena da slobodno pada... a od detalja tu su velike minđuše i gomila narukvica. Dame Bikovi koje će provesti ovu ludu noć u ozbiljnijem društvu neće pogrešiti ako obuku malu crnu haljinu i od detalja iskoriste samo malo nakita... zlatnog, naravno.

Blizanci

Kakva bi to novogodišnja noć bila kada među našim prijateljima ne bi bilo makar jedne pripadnice ovog znaka? Dosadna... One su zadužene za pesmu, igru i dizanje raspoloženja, a svojim stilom oblačenja će nas svakako baciti u bedak. Jer, one će na sebi imati makar jedan detalj koji je poslednji modni krik. I kod onih mladih po godinama, kao i kod onih mladih duhom važi jedno pravilo – šareno, vedre boje i jarki dezeni. Odeća ne sme da ih sputava, jer su one aktivne i uvek u pokretu. One će se poigravati stilovima i uklapati neuklopive stvari, tako da je pripadnicama ovog znaka teško predložiti neku određenu modnu kombinaciju. One će u svakom slučaju uraditi po svome i iznenaditi nas. Projuriće kroz novogodišnje veselje kao veseli, šareni, mali uragani koji za sobom ostavljaju osmehe i dobro raspoloženje.

Rak

Možda ću ispasti subjektivna, ali mislim da pripadnice ovog znaka ubedljivo vode kada je u pitanju istančan ukus za oblačenje. Za ove suptilne dame nije bitno koliko godina imaju, one će još od malih nogu izgledati nežno i totalno ženstveno. Možda bi u nekim drugim prilikama i obukle pantalone, ali kada je u pitanju doček Nove godine, to se svakako neće dogoditi. One su savršeno svesne toga da u suknjama i haljinama izgledaju elegantno i zavodljivo. I jedno i drugo će istaći njihove lepe i duge noge, a potrudiće se da istaknu još jedan svoj fizički kvalitet... znači, dekolte je obavezan... Uz ovo idu neobične, ali isključivo cipele sa stabilnom štiklom, jer dame Rakovi vole udobnu obuću i ne žele da slučajnim lomatanjem kvare lepršav utisak koji ostavljaju. Naravno, dodajmo još gomilu srebrnog nakita i spremne ste za provod!

Lav

Drage moje Lavice, ekscentrične kraljice u novogodišnjoj noći... svojom energijom i sjajem zasenićete jelku, ukrase, lampione... samo Vas molim da ne preterate. Divne i vatrene pripadnice ovog znaka će savršeno nositi sve što izaberu i uopšte neće imati razumevanja za zlurade komentare da su previše napadno ili previše kičasto obučene. One su seksi, vamp žene i zavodnice i to će i pokazati. Ako ste prava pripadnica ovog znaka, onda ste mesecima unazad štedele da bi kupile neki od najnovijih ekstravagantnih modela sa modnih pista. Ukoliko Vam finansije ne podržavaju tako nešto, iskoristićete kombinaciju mini suknje (ili ekstremno uskih pantalona) i crvene ili jarko žute majice sa doooobrim dekolteom i gomilom sjaktećih detalja. Uz ovo idu čizmice ili cipele sa vrtoglavim potpeticama...i nakit, nakit, nakit, nakit... gomila... i to isključivo zlatnog.

Devica

Od srca se nadam da će Device ove godine odvojiti dovoljno vremena za pripreme pred doček... nemojte opet kasniti, molim Vas. Jeste da je Vaš ulazak pola sata posle svih efektan, ali...Vi ne kasnite zbog toga da bi celo društvo obratilo pažnju na Vas, već je stilsko savršenstvo kome težite tako teško postići... Drage, divne, uredne pripadnice ovog znaka vole besprekorne krojeve i svaki končić na svom mestu. Naše male manekenke su uvek prefinjene, sa blagim daškom ekscentričnosti koji će mušku populaciju ostaviti bez daha. Možete da se igrate poluprovidnim tkaninama ispod kojih će se tek nazirati skup i kvalitetan veš koji toliko volite. Svi nežni i prirodni tonovi dolaze u obzir. Mlađe pripadnice ovog znaka će izgledati romantično i seksi, a starije – seksi i romantično. Cipele će biti savršene, kao i uvek, a nakit jednostavan... i skup.

Vaga

Doček Nove godine je još jedna prilika da pripadnice ovog znaka pokažu i dokažu svima da su najelegantnije i da se sa njihovim perfektnim izgledom niko ne može takmičiti. Vi ste verovatno započele novogodišnje sređivanje kupovinom nekog posebno efektnog komada nakita i sada ćete uz taj detalj uklopiti svu ostalu garderobu. Naravno, sve mora biti u skladu i ravnoteži, puno mekih, lakih tkanina koje nežno padaju i naglašavaju obline. Mlađa populacija će se odlučiti za lagane pantalone koje prate liniju njihovog savršenog tela i elegantni top. Malo zrelije Vage će odlično izgledati u crnoj dugačkoj haljini sa podignutom kosom iz koje će tek tu i tamo provirivati neki „kao“ nestašan pramičak. Visoke potpetice, komad nakita sa početka priče, oblak parfema... i spremne ste za provod. Čik neka neko odoli...

Škorpija

Lepo je biti škorpija uvek, ali posebno u novogodišnjoj noći. Dok sve ostale dame budu danima unapred smišljale šta će obući, uklapale razne komade odeće, birale detalje i nervirale se, Vi ćete imati vrlo jednostavan zadatak. Dovoljno će biti da budete Vi. Na škorpijama sve što obuku deluje otmeno i skupoceno, a od svog seksipila teško da mogu da pobegnu. Čak i ako se budete trudile da izgledate elegantno, nećete moći da izbegnete efekat fatalnosti koji Vas prati. Kao i uvek, odlučićete se za kombinaciju crne i crvene boje, i bez obzira na to što nećete potrošiti mnogo vremena na sređivanje, svi će Vas primetiti. Neki kožni detalj je obavezan, najbolje crne čizme do ispod kolena sa potpeticama od minimum 10 santimetara...malo srebrnog nakita, šminka koja ističe oči, najveći škorpionski adut... i svet je spreman da padne.

Strelac

Evo još jedne dame koja će zagrejati misli i srca svih koji budu u njenoj blizini u novogodišnjoj noći. Jer, ona je uvek otmena, uvek impresivna i izgleda kao da je na svoje sređivanje potrošila gomilu vremena i novca. Netačno... pripadnice ovog znaka su obdarene savršenim ukusom za garderobu, ali i merom kada je trošenje u pitanju, tako da će znati da izaberu pravi komad odeće po razumnoj ceni. Vrlo su dobro obaveštene po pitanjima modnih trendova, tako da će izgledati kao da im je manekenstvo dodatno zanimanje. Mini suknja ili savršeni komad džinsa uz vatreno crveni gornji deo, velike minđuše, prsten na svakom prstu... mlada Strelica je spremna za provod. Za ozbiljnije dame je haljina savršen izbor, neobičnog modernog kroja, ljubičaste ili tamno crvene boje. Još ćemo dodati upečatljivu ogrlicu i zabava može da počne.

Jarac

Divne i drage žene Jarčevi, ove noći zaboravite na svoju rezervisanost i pokažite svetu svoj istančan ukus za modu. Prati Vas fama da ste hladne i konzervativne, a u stvari je jedino blaga stidljivost to što Vas sprečava da se pokažete u pravom svetlu. Pripadnice ovog znaka žele da izgledaju savršeno, pa će potrošiti dosta vremena u izboru odeće za novogodišnju noć. Bitno je da se one u tome osećaju nesputano i dobro, kao i to da odeća bude od kvalitetnih materijala, jer njihova nežna koža ne trpi bilo šta na sebi. Ako ste nešto zrelijih godina i savladale ste vremenom blagu nelagodnost pred tuđim pogledima, za Vas je pravi izbor – jednostavna, mala, crna haljina. Skupe i kvalitetne cipele i dobar nakit je sve što Vam još treba za savršenstvo. Mlade dame Jarčevi će se odlučiti za dobre pantalone i romantični gornji deo nežnih boja sa volanima. Opustite se i uživajte.

Vodolija

One su originalne, one su kreativne, one su perfektne... one su Vodolije. Doček Nove godine je prilika ovim damama da pokažu ljudima oko sebe šta to znači biti u trendu...ili još bolje – šta će tek biti u trendu. Niko ne zna da se obuče tako lepo i neobično i niko ne zna da izgleda tako divno u najčudnijim kreacijama i kombinacijama kao što to čine Vodolije. Kako ovim mladim i malo starijim damama predložiti šta da obuku? Jedina pomoć koju im mogu pružiti je oko izbora boja – hladno ljubičasta, golubije siva, bela i nebesko plava su definitivno boje koje im fantastično odgovaraju. I mlađe i starije će se odlučiti za ravne cipele, jer im štikle nisu potrebne za isticanje. Čim zakorače na novogodišnje veselje postaće centar pažnje – i onima koji će im se diviti i hvatati beleške za sledeću modnu sezonu... i onima koji će zlobno smatrati da zaslužuju proučavanje.

Ribe

Nežne i umiljate pripadnice ovog znaka će senzualno i lagano proploviti kroz novogodišnju noć. One uvek izgledaju ženstveno i prefinjeno, a za ovo posebno veče će se pažljivo pripremati da bi izgledale savršeno. Uvek će se odlučiti za neku varijantu nežnih vodenih boja sa tek ponekim srebrnastim detaljem. Mlađe Ribe će nenametljivo i vrlo ukusno izabrati kombinaciju pantalona i blago dekoltovanog gornjeg dela. Uz puštenu kosu, dobru ogrlicu i udobne cipele sa visokom, stabilnom štiklom, samo će još dodati par kapi dobrog parfema i upotpuniti ovaj prefinjeni sklad. Malo starije dame će se odlučiti za dugu suknju koja prati liniju tela i romantičnu košulju. U obzir dolazi i duga haljina sa obaveznim dekolteom i kaišem, jer su one ponosne na svoj tanani struk. Svoju lepotu dopuniće nežnim srebrnim nakitom.

Olga 0906 200 600 (fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
< 1 2 
bottom

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter