savet za dan: 28.05.2017.

"Oni koji se penju stepenicama uspeha nikad se ne žale da su ostali bez daha."

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija


Horoskop

Horoskop je astrološka karta. To je astrološki grafikon (chart) koji predstavlja pozicije Sunca, Meseca i ostalih planeta, aspekte koje međusobno grade time prikazujući okolnosti i vreme događaja u životu osobe koja je nosioc tog grafikona. Horoskop potiče od grčke reči i pojma „horoskopos, pl. horoskopoi što znači „pogledati sat“ . Da bi se izradila što preciznija astrološka karta moramo znati tačan datum, vreme i mesto rođenja.

Horoskopom možete saznati šta koga čeka u budućnosti, kakve su nečije osobine, materijalno stanje, ljubav, posao, škola, kada stupiti u brak, mogućnost novih ulaganja, preseljenja i još mnogo toga. Astrologija je umetnost koja Vas može usmeriti u pravom pravcu dajući vam prave odgovore u pravo vreme.

Dnevni ljubavni horoskop

Dnevni horoskop je uvek kratkog sadržaja i on je tu da nas uvede u novi dan. On nam daje smernice kako što bolje iskorostiti dan pred nama.

dnevni horoskop - ljubavni

Nedeljni horoskop

Nedeljni horoskop je dosta opširniji a samim tim i precizniji od dnevnog horoskopa. On nam prikazuje kakvi nas međuljudski odnosi očekuju na poslu, ljubavi, sa prijateljima, u porodici... Daje nam prave smernice kako što bolje iskoristiti nedelju pred nama, kao i savete na sta obratiti pažnju kad su u pitanju finansije, ljubav i posao.

Mesečni horoskop

Mesečni horoskop, kao što i sam naziv kaže se radi na mesečnom nivou. Uglavnom se deli na dva period, odnosno dve dekade. Prvi 15 dana i drugih 15 dana u mesecu.

Mesečni horoskop »

Godišnji horoskop

Godišnji horoskop nam uvek obraduje početkom godine. Uvek ga rado čitamo u nadi da će nam nova godina doneti bolji posao, veću platu, novu ljubav...

Godišnji horoskop »