Besplatan horoskop - pitanja i odgovori
Ana Marinković

Postovani, mozete li da mi kazete sta me ocekuje u emotivnom odnosu sa muskom osobom u znaku Vodolija? Ja sam Vaga... Unapred hvala!

Draga Ana, sa muškarcem u znaku Vodolije očekuje vas mnogo ljubavi i zadovoljstva, ali i isto toliko problema, preokreta, iznenađenja i neprilika. Ovo će biti definitivno jedan buran odnos. Ne dozvolite drugima da se mešaju u vašu vezu. Puno pozdrava!

03.10.2017.

Jelena Rac

Postovani mozete mi reci dali je on iskren prema meni 26.7.1984 u Wien?

Draga Jelena, mogu da vam kažem da je ovo izuzetno komplikovana priča, i bez sumnji u iskrenost partnera. Možete je izgurati samo ako ste vi lično spremni da se prilagođavate i popuštate. Muškarac karakterno nije otvoren u potpunosti, ali to ne znači da krije nešto posebno od vas. Puno pozdrava!

03.10.2017.

Marina

Da li cu se udati ove godine?

Draga Marina, ova godina jeste vreme vašeg sazrevanja, ali i prihvatanja obaveza koje život donosi. Ulazak u bračnu zajednicu moguć je u prvom delu sledece godine. Puno pozdrava i svako dobro želim!

02.10.2017.

Ivana

Postovani, zanima me ima li buducnosti sa osobom rodenom 4.aprila 1975. godine.

Draga Ivana, vas odnos može biti ozbiljan. Ipak, budite svesni da vas očekuju velike prepreke i sporost u dešavanjima. Do proleća naredne godine se moraju napraviti konkretniji potezi da bi veza mogla da zaživi na pravi način. Puno pozdrava i svako dobro.

02.10.2017.

Ceca

Postovani,da li me uskoro ocekuje promena na poslovnom planu?

Poštovana Ceco, promene koje priželjkujete su negde u decembru prošle godine nagoveštene i u drugoj polovini juna i mogu da se realizuju od oktobra ili u drugoj polovini decembra. Povoljni aspekti rade za vas do kraja 2018. Veliki pozdrav!

27.09.2017.

Sandra

Hoce li doci do promena na ljubavnom i poslovnom planu?

Poštovana Sandra,ove jeseni dolazi do promena vezanih za posao uz pomoć i podršku ljudi koji su na visokim pozicijama. Za ljubav je povoljna druga polovina oktobra. Ako budete zadovoljni tom vezom krajem decembra to prelazi u nešto mnogo ozbiljnije. Ako ne ostvarite tokom ove godine vezu skledeće godine možete ući u vezu preko prijatelja. Veliki pozdrav!

27.09.2017.

Milica

Postovani molim Vas da mi odgovorite da li cu imati drugi brak i kada? Trenutno sam u fazi razvoda. Hvala unaprijed na odgovoru.

Poštovana Milice, sigurno je da će te imati još jedan brak ili zajednički život. Nemojte da žurite jer bi imali još jedno loše iskustvo. Sačekajte 4 do 5 godina, tek tada izlaze loši aspekti po pitanju braka. Srećno!

26.09.2017.

Jovana

Postovani zanima me stabilnos veze on 28.6.89 hvala najlepse.

Draga Jovana, za stabilnost vaše veze je bitno prijateljstvo, iskrenost i materijalna sigurnost. Važno je da Vi u nekim situacijama delujete umirujuće na njega i da mu dajete podršku. Za ovu vezu treba da se borite, mada, nije sve tako idealno. Veliki pozdrav!

26.09.2017.

F. Dz

Molim vas kazite mi dali imam buducnosti sa muskarcem rodjenim 27/06/1981 sa podznakom Ribe. Nasa hemija je vanserijska. Zelim znati dali je na vidiku emotivna sreca i buducnost sa njim, brak, trudnoca. Hvala vam!

Draga F Dz, vidim vašu vanserijsku hemiju kroz vodeni trigon Meseca,Jupitera I Urana. Međutim Venera kvadrat Uran može doneti neočekivani nagli krah ako se radi o tajnoj vezi. Srdačan pozdrav!

22.09.2017.

Jelena Lela

Postovani, molim vas da mi odgovorite da li me uskoro ceka brak i osnivnje porodice? Hvala!

Draga Lela, Uskoro, tačnije sredinom oktobra bićete u poziciji da planirate brak I porodicu. U vašoj 36-oj godini povoljan je period I za začeće. Želim vam mnogo sreće!

22.09.2017.


< 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter