Blog: numerolog i tarot tumač Vesna Virgo

Ljubavne dileme (partnerski odnosi )

Naš na ovoj našoj planeti možemo posmatrati kao đake upisane u školu koji svakodnevno nauče po jednu životnu lekciju. Lekcije su ponekad lake, ponekad teške i sve velikim delom zavisi od našeg intelekta kako ćemo ih savladati. Neke lekcije lako naučimo a neke nas baš u životu namuče. Težak je put do ljubavi, pravde, istine. A sada malo o ljubavi. Svi smo mnogo puta bili u dilemi da li je naš izbor partnera pravi i na koji način doći do pravog. I ovde nam numerologija može mnogo pomoći. Kako?

Na taj način što se radi sinastrija, tj. upoređivanje vašeg bioritmičkog, generacijskog i ličnog broja sa partnerovim brojevima. Pošto za ove analize treba mnogo više vremena i potpuniji podaci mi ćemo vam pomoći da sa upoređivanjem ličnog broja vas i vašeg partnera dođete do određenih rezultata. I sami nećete verovati koliko ćete sebi pomoći u odabiru partnera. Da vas podsetimo da se lični broj izračunava na taj način što sabiramo dan, mesec i godinu rođenja i svedemo na jednocifreni broj (npr. 14.09.1956 = 1+4+9+1+9+5+6 = 35 = 3+5 = 8 ), što u ovom primeru znači da osoba ima lični broj 8.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 1 SA LIČNIM BROJEM 1 – Ovde su se našle osobe koje su sudbinski vezane. Veza će biti dosta naporna jer su se povezale osobe koje vole da budu dominantne. Ovde će doći do borbe za prevlast i jedna strana mora popustiti da bi veza opstala.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 1 SA LIČNIM BROJEM 2 – Ovde su emocije mnogo jake. Jedinica zna šta hoće a dvojka je emotivna i traži jači oslonac. Veza može biti uspešna jer ovde ljubav pobeđuje.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 1 SA LIČNIM BROJEM 3 – Ovde se radi o veoma teškoj vezi, o dosta otežanja. Jedinica teško menja svoje mišljenje, puna je ideja, dok je trojka opuštenija, nestašnija, ostavlja započete poslove što nervira jedinicu.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 1 SA LIČNIM BROJEM 4 – Ovo je bolja kombinacija za posao nego za ljubav. Jedinica je radna i zna šta hoće u životu kao i četvorka koja je vredna i disciplinovana. Četvorka nosi karmu što bi dodatno opteretilo jedinicu.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 1 SA LIČNIM BROJEM 5 – Ovo može u početku ličiti na veliku ljubav ali kasnije teško će biti obuzdati peticu koja čezne za promenama.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 1 SA LIČNIM BROJEM 6 - Ovo je veza koja prolazi kroz mnoga iskušenja. Jedinica koja je izuzetno moćna i originalna dosta ce analizirati šarmantnu i romantičnu šesticu.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 1 SA LIČNIM BROJEM 7 – Sabiranjem vaših brojeva dobija se Anđeo čuvar koji vam može pomoći da vašu vezu ostvarite. Jedinica koja je izuzetno aktivna i dinamična i sedmica koja teži duhovnosti i mudrosti mogu naći sklad.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 1 SA LIČNIM BROJEM 8 – Ovde su se našle dve izuzetno jake ličnosti koje teže moći, karijeri i materijalnoj satisfakciji. Uz uzajamno razumevanje i disciplinu mogu dosta postići zajedno u životu.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 1 SA LIČNIM BROJEM 9 – Ova veza može biti uspešna jer jedinica zna šta hoće, a devetka kao najhumaniji od svih brojeva može da ih prati. Zajedno daju jedinicu što znači snagu i jačinu.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 2 SA LIČNIM BROJEM 2 – Ovde se radi o dve izuzetno emotivne i osetljive osobe. Veza može biti puna ljubavi i uzajamnog razumevanja ako prevaziđete svađe oko nepotrebnih stvari jer ste veoma slični. Ne mora doći do otežanja veze.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 2 SA LIČNIM BROJEM 3 – Ova veza bi mogla biti uspešna. Oba partnera su emotivna i znaju da vole.Dvojka je za saradnju a trojka je veoma uslužna, poslušna i popularna.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 2 SA LIČNIM BROJEM 4 – Veza koja je zasnovana na velikoj ljubavi i koja vodi u brak. Oboje su strpljivi, poverljivi, dosledni i teže harmoniji.

SLAGANJE LICNOG BROJA 2 SA LICNIM BROJEM 5 – Ovo je veza koja mnogo ne obecava.Dvojka koja voli kucu, harmoniju, saradnju i petica koja je nepredvidljiva, promenljiva i nepostojana.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 2 SA LIČNIM BROJEM 6 – Veza koja ima perspektivu i Anđela čuvara za zaštitnika. Šestica zna da ugađa dvojci a dvojka zna da bude miroljubiva i pravedna.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 2 SA LIČNIM BROJEM 7 – Ovo je malo teža veza zbog karme. Njih dvoje koliko god se budu trudili da veza funkcioniše, uvek će nailaziti na dodatna otežanja.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 2 SA LIČNIM BROJEM 8 – Veza koja može da opstane. Nežna i senzualna dvojka dobro se uklapa sa energičnom i izdržljivom osmicom. Dosta mogu da učine na jačanju svog materijalnog stanja.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 2 SA LIČNIM BROJEM 9 – Veza koja je sudbinska i dosta teška. Oboje znaju da se osame, ali su pravedni, miroljubivi i marljivi. Mogu da čitaju jedno drugo jer poseduju šesto čulo i moć predosećanja.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 3 SA LIČNIM BROJEM 3 – Dve trojke moraju da nauče da su sebi najbitnije, jer su uvek bolje za druge nego za sebe. Uvek zaljubljive, uslužne, poslušne, istrajne. Mogu da opstanu, ali da više sebe cene.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 3 SA LIČNIM BROJEM 4 – Ovo nije najsrećnija kombinacija. Trojka koja je veliko dete u duši i četvorka koja je okrenuta tradiciji i gvozdenoj disciplini. Kad tad doći će do kraha.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 3 SA LIČNIM BROJEM 5 – Ovo je dobra kombinacija, imaju dosta sličnosti. Oboje vole prijateljstva, putovanja, kreativnost. Pozitivni su i imaju dobru komunikaciju.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 3 SA LIČNIM BROJEM 6 – Ovo je veza koja daje karmu i koja trpi otežanja. Trojka koja je sjajan maštar i neko ko ima smisla za humor i šarmantna šestica, otmenog držanja i izuzetno popularna u društvu moraju mnogo da se potrude da bi veza bila ostvarena.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 3 SA LIČNIM BROJEM 7 – Ovo dvoje moraju da nauče na kompromis. Trojka je suviše opuštena, radosna, nezavisna a sedmica nervozna, bogata duhom i sklona osami.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 3 SA LIČNIM BROJEM 8 – Ovo je sudbinska veza, koja može dobro da funkcioniše. Oboje su istrajni, energični, borbeni i snalažljivi. Zajedno bi mogli da ostvare i poslovnu saradnju.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 3 SA LIČNIM BROJEM 9 – Ovo je veza koja može biti veoma uspešna. Koliko su različiti, toliko mogu i da prate jedno drugo. Trojka koja je druželjubiva i otvorena i devetka tajnovita i zatvorena. Oboje su veoma humani i plemeniti ljudi.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 4 SA LIČNIM BROJEM 4 – Ova veza je dosta teška, opterećena karmama. Uz veliku ljubav, mudrost i pomoć Anđela čuvara mogu opstati.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 4 SA LIČNIM BROJEM 5 – Ovo je karmička veza sa otežanjima. Četvorka vredna, radna i disciplinovana i petica koja teži ličnoj slobodi. Ostaju zajedno dok ne otplate dug iz prošlog života.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 4 SA LIČNIM BROJEM 6 – Veza koja je zasnovana na ljubavi, razumevanju i podršci. Četvorka koja je izuzetno radna i vredna i šestica koja je okrenuta porodici mogu veoma dobro da funkcionišu.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 4 SA LIČNIM BROJEM 7 – Sudbinska veza koja je zasnovana na dubokim emocijama. Dobro se slažu jer sedmica koja je jako inteligentna zna da ceni doslednost, upornost i strpljivost četvorke.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 4 SA LIČNIM BROJEM 8 – Veza sa dosta ljubavi i emocija. Četvorka je odana, moralna, privlačna a osmica joj daje dodatnu snagu i energiju.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 4 SA LIČNIM BROJEM 9 – Veza koja prolazi kroz otežanja i dodatne krize. Uvek će neko da bude više povređen u ovoj vezi. Kraj je neminovan, bez obzira na žrtve.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 5 SA LIČNIM BROJEM 5 – Ovde su se našla dva istomišljenika koja vole promene, druženja, putovanja.Imaćete dobru komunikaciju. Dobra saradnja i kroz posao ako budete zajedno radili.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 5 SA LIČNIM BROJEM 6 – Sudbinska veza gde će šestica dosta žrtvovati zbog promenljive i nepredvidljive petice. Ovde ima dosta ljubavi, šarma. Veza koja može da se uskladi.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 5 SA LIČNIM BROJEM 7 – Veza koja može uspeti. Inteligentna i mudra sedmica može dosta uticati na peticu da je “smiri”. Oboje su prilagodljivi. Veza koja naginje ka duhovnosti.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 5 SA LIČNIM BROJEM 8 – Izuzetno teška veza koja ce teško opstati. Petica koja je temperamentna, promenljiva i ne drži je mesto u kombinaciji sa osmicom koja je snažna, energična, moćna jako teško može naći kompromis.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 5 SA LIČNIM BROJEM 9 – Ovo je dobra kombinacija za vezu. Petica je ovde pokretač i može dosta uticati na devetku da se otvori. Dobro mogu sarađivati i kroz posao.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 6 SA LIČNIM BROJEM 6 – Veza koja nije predodređena za uspeh zbog lične karme koju nosi. Suviše je ovde žrtvovanja za druge. I ako su im porodica i brak veoma važni teško mogu da se usklade.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 5 SA LIČNIM BROJEM 7 – Veza koja nosi dosta otežanja i iskušenja, bez obzira na prilagodljivost šestice i mudrost sedmice.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 5 SA LIČNIM BROJEM 8 – Može biti veoma uspešna veza. Šestica koja je izuzetno šarmantna, otmenog držanja i veoma plemenita može da parira energičnoj i snažnoj osmici.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 5 SA LIČNIM BROJEM 9 – Veza koja je veoma skladna i gde ima mnogo ljubavi i razumevanja. Šestica je porodična osoba a devetka može da oseti šta šesticu ispunjava a šta joj smeta. Mogu dobro da se dopunjuju.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 7 SA LIČNIM BROJEM 7 – Veza koja je sklona promenama. Sedmice su nezavisne, originalne, plemenite, otmene i mudre. Ali nažalost to nije dovoljno da bi se uskladile.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 7 SA LIČNIM BROJEM 8 – Ovo nije najsjajnija kombinacija. Sedmica koja je dosta nervozna i ćudljiva teško će se uklopiti sa snažnom i energičnom osmicom koja želi postići mnogo u životu i ponekad ne bira sredstva.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 7 SA LIČNIM BROJEM 9 – Veza sklona nervozi, depresivnosti, tajnovitosti. Sedmica koja zna da se zatvori, koja je broj mira i tišine i devetka koja ne otkriva svoje tajne. Ovde ima dosta ljubomore i nerazumevanja.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 8 SA LIČNIM BROJEM 8 – Ovde partneri mogu da unište jedan drugog. Bez obzira na izuzetnu snagu, energiju i Anđele čuvare koje imaju. U vezi postoji dodatna nervoza i ljubomora, mada ih može povezati duhovnost.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 8 SA LIČNIM BROJEM 9 – Ovo je dobra kombinacija. Ako se osmica okrene poštenju a za devetku znamo da je najhumaniji broj veza može da bude izuzetno uspešna. Trebaju jedno prema drugom da budu otvoreniji i da se podržavaju.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 9 SA LIČNIM BROJEM 9 – Ovo je karmička veza koja će da funkcionise dok se ne otplati dug iz prošlog života. Trebaju da budu otvoreniji jedan prema drugom jer znamo da im je strano sve što je nisko i podlo. To su humani, hrabri i tolerantni ljudi.

Ako smo Vas podstakli na razmišlanje kako da nađete idealnog partnera i razrešite jednu od vaših najvećih životnih DILEMA to je i vaš i naš uspeh.

Vesna Virgo 0906 200 600 (fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
bottom

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter