Blog: numerolog i tarot tumač Vesna Virgo

Zdravlje u 2011. po horoskopskim znacima

Zdravlje je najbitnija stvar u našem životu i zbog toga moramo dosta pažnje posvećivati njemu, što znači čuvati se stresnih situacija. Baš one nas mogu dovesti do poremećaja sna, umora, nedostatka koncentracije i slabljenja imuniteta. Pred nama je jedna od težih godina i zato pomognimo sebi da budemo zadovoljniji, da znamo da upravljamo svojim emocijama, da negujemo optimistički duh u nama – jer samo tako možemo biti zdraviji.

Ovan – Osobe čiji je vladavac planeta Mars, koje su izuzetno borbene, vredne, bučne, temperamentne, moraju posebnu pažnju posvetiti što se tiče zdravlja na vratni deo kičme, glavobolje. Mogu imati problem sa malaksalošću i zato preventive radi iskontrolisati krvnu sliku. 2011 godina vam donosi stresne aspekte, što ne treba da izazove paniku kod vas već višak energije. Vaša snažna vitalnost neće biti na uobičajenom visokom nivou, ali ne paničite. Čuvajte energiju za ono što vam je od stvarne važnosti. Treba da koristite prirodne terapije, masaže, a lekove isključivo po preporuci lekara. Prihvatite zdraviji stil života i način ishrane. Što vise kretanja i unosa tečnosti u organizam.

Bik – Osobe čiji je vladalac planeta Venera, koje su izuzetno snažne, čvrste volje, uporne, posebnu pažnju treba da obrate na organe za reprodukciju, bešiku, bakterijske infekcije i vensku cirkulaciju – hipertenziju. Čuvajte ove godine svoje zdravlje, vitalnost i energiju. Pošto ste više pobornik klasične, zvanične medicine, koristite vašu terapiju. Nemojte da eksperimentišete sa vašim zdravljem. Preporučuju se masaže i vežbe da bi bili manje razdražljivi, nervozni. Pošto su veliki hedonisti trebaju ograničiti unos hrane i pića.

Blizanci – Osobe čiji je vladalac planeta Merkur, koje su veoma rečite, spretne, svestrane, posebnu pažnju treba da obrate na nervni sistem, alergije, hormone i respiratorni sistem. Ne zanemarujte vaše zdravlje i budite disciplinovani prema sebi. Proverite da li uzimate dovoljno minerala koji su važni za vaše kosti. Koristite biljne preparate kao alternative za vaše osetljive organe. Biti umereniji u jelu i piću.

Rak – Osobe čiji je vladalac planeta Mesec, koje su veoma strpljive, nežne, emotivne, posebnu pažnju treba da obrate na grudi, stomak, nervni sistem, probavu. Vaše zdravlje u ovoj godini je zadovoljavajuće ali nemojte da zanemarite stresne situacije koje bitno utiču na vašu energiju. Pošto volite da eksperimentišete kada je ishrana u pitanju, budite veoma obazrivi zbog osetljivosti stomaka. Pobornik ste alternativne terapije, pa nastavite sa njom jer na taj način možete poboljšati vaše zdravlje. Preporučuje se masaža stopala zbog poboljšanja cirkulacije. Zbog sklonosti ka preteranoj nervozi što više šetati pored vode.

Lav – Osobe čiji je vladalac planeta Sunce, koje su uvek u centru pažnje, dominantne, ohole, probirljive, dostojanstvene, posebnu pažnju treba da obrate na srce – aritmiju na psiho-somatskoj osnovi, pritisak, kičmu, spondilozu. Promenite režim ishrane i unesite nov način vežbanja da bi se osećali zadovoljnijim. Ne zanemarujte svoje telo a ni duh. Mentalnom zdravlju dajte prioritet. Preporučuju se masaže i vežbe koje jačaju kičmu pošto vam je ona osetljiva. Joga i meditacija mogu vam puno pomoći da se osećate bolje. Više fizičke aktivnosti.

Devica – Osobe čiji je vladalac planeta Merkur, koje su staložene, mirne, kreativne, vredne, inteligentne, posebnu pažnju treba da obrate na alergije, jetru, ramena, šake i hormone. Promenite vaše navike da bi se bolje osećali i bili u boljoj fizičkoj formi. Izloženi ste dosta stresnim situacijama i što više ih izbegavajte uz veći fizički napor. Vaša izuzetna intuicija može vas upozoriti na mogući problem i nemojte to da zanemarite. Vi možete mnogo da uradite za svoje zdravlje i bez upotrebe lekova uz energiju koju posedujete. Harmonija u porodici veoma vam je bitna za uspostavljanje zdravog života.

Vaga – Osobe čiji je vladalac planeta Venera, koje su veoma pažljive, seksipilne, pravedne, romantične, intuitivne, posebnu pažnju treba da obrate na sinuse, kožu, vensku cirkulaciju – hipertenziju, upale grla i bešike. Prestanite da eksperimentišete sa vašim zdravljem. Stalno otkrivate novine iz oblasti alternative i želite da budete aktivan učesnik u tom. Više se relaksirajte jer vaša preterana emotivnost može vas dovesti do stresnih sutuacija. Vaša volja za životom i uživanjem najbolji je lek za sreću i ima najjaču isceliteljsku moć. Tople kupke vam izuzetno prijaju i opuštaju. Čuvati se prehlada. Izražena sklonost ka povišenim temperaturama.

Škorpija – Osobe čiji je vladalac planeta Mars, koje su misteriozne, tajanstvene, naglašene intuicije, borbene, posebnu pažnju treba da obrate na vratni deo kičme, bešiku i reproduktivne organe. Vaše zdravlje možete poboljšati ako više pažnje posvetite ovim organima. Masaža glave je veoma efikasna jer pospešuje cirkulaciju i fizičke vežbe za jačanje celog tela. Preporučuje se kontrola krvnog pritiska i opuštenije i pozitivnije razmišljanje ako problem nastupi, jer samo tako možete sebi pomoći. Izražena nesanica, nemir i nervoza.

Strelac – Osobe čiji je vladalac planeta Jupiter, koje su druželjubive, živahne, vitalne, pozitivne, treba da obrate posebnu pažnju na arterijsku cirkulaciju, respiratorni sistem, grlo, sinuse. Nije vam vreme za donošenje korenitih promena kad je zdravlje u pitanju. Povratite harmoniju u vaš ljubavni život i vaš zdravstveni problem biće rešen. Veza između uma tela i duha kod vas je veoma izražena. Opustite se, odmarajte više i ne donosite lakomislene odluke jer samo tako zdravlje možete sačuvati i organizam ojačati. Koristite prirodne terapije i alternativna lečenja. Mogućnost upale srednjeg uha.

Jarac – Osobe čiji je vladalac planeta Saturn, koje su uporne, praktične, konzervativne, treba da obrate posebnu pažnju na imunitet koji može biti oslabljen, reumatizam, zube, nervni sistem. Obratite pažnju na zdravlje i energiju jer nemate za rasipanje. Ima dosta prirodnih terapija koje možete koristiti za poboljšanje zdravlja ili kao preventivu. Poboljšajte vaš način ishrane unosom više minerala i vitamina da bi vam ojačao imuni sistem. Uz redovno vežbanje oslobodite se stresa. Posebno se čuvati mogućih povreda.

Vodolija – Osobe čiji je vladalac planeta Uran, koje su iskrene, metodične, humane, pouzdane, brzih refleksa, posebnu pažnju treba obratiti na zglobove, donji deo kičme, vid. Čuvajte se alergija, infekcija i stresnih situacija. Unosite više vode u organizam i koristite lekovito bilje kao preventivu. Izbegavajte depresiju. Emocije mogu da vas uzdignu ali i da budu veoma razorne u vašem slučaju, destruktivne. Regulišite ishranu da bi se osećali bolje. Spavajte što više i više opuštanja.

Ribe – Osobe čiji je vladalac planeta Neptun, koje su romantične, mistične, osetljive, kreativne, maštovite, posebnu pažnju treba da obrate na kičmu, noge, vene, pritisak, srce i glasne žice. Budite oprezni sa vašim zdravljem i sprečite dok problem ne nastane. Vaše zdravlje zavisi od vašeg mentalnog stanja i zato širite pozitivnu energiju. Prija vam masaža stopala i glave. Što više vežbati zbog unosa viška hrane i pića.

Vesna Virgo 0906 200 600 (fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
bottom

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter