savet za dan: 28.05.2017.

"Oni koji se penju stepenicama uspeha nikad se ne žale da su ostali bez daha."

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Tina

Tumač Lenormand karata i Tarot tumač

"Razgovor sa kartama je razgovor sa intuicijom."
Tinu kontaktirajte na broj telefona:

OKarte nam šalju poruke Univerzuma, upozoravaju nas i savetuju, daju nam detaljne odgovore na sva naša pitanja u vezi ljubavi, zdravlja, posla... ali i svega što nam je još uvek nepoznato a želeli bi da saznamo. Osim što pouzdano predviđaju buduće događaje, Lenormand i Tarot karte otkrivaju i misterije sadašnjosti i prošlosti, pomažu da spoznamo sopstvene mogućnosti, napravimo mudre izbore i dostignemo blagostanje.

Tina je tumač Lenormand karata i Tarot tumač preko jedne decenije. Pored umetnosti divinacije kartama voli i druge okultne discipline. Obožava muziku, fotografiju, body art, sport i zdrav način života.

"Marie Anne Adelaide Lenormand (1772-1843) je bila profesionalna i najslavnija proročica u Francuskoj svih vremena. Ona je razvila vlastito proricanje uz karte koje je sama napravila. Lenormand karte se smatraju najboljim u Francuskoj kartomaniji. Vremenom su se pokazale kao pouzdana metoda za tumačenje predstojećih događaja u životu i napravile su preporod u proricanju sudbine. Danas je ovaj špil za predviđanje budućnosti jedan od najpopularnijih u celom svetu.

Lenormand karte nam daju odgovore po pitanju zdravlja, ljubavi, posla, karijere, novca, duhovnosti i o svim tajnama iz prošlosti, sadašnjosti i budućnosti."
Tinine specijalnosti

  • Lenormand karte:

  • Tarot:

  • Ljubav:

Tinine fotografije

Tinini zanimljivi tekstovi

Lenormand karte
Većina nas je čula za Madame Lenormand, zagonetnu damu evropske ezoterije koja je i dan danas obavijena velom misterije. Ona je poznata po čitanju karata i proricanju iz njih. Marie Anne Adelaide Lenormand je rođena 27.5.1772. godine u Alansonu u Francuskoj, bila je profensionalna i najslavnija proročica u Francuskoj svih vremena koja je čitala karte za važne i uticajne ljude poput Napoleona, Žozefine de Boarne, Robespjera, Luja XVIII i druge.